6 гектарів безмежних можливостей: в містечку «Липки» є все, що Вам потрібно


Житловий комплекс Містечко Липки – новий, сучасний та продуманий до дрібниць квартал із закритою прибудинковою територією та підземним паркінгом.

 

Особливо привабливим у Житловому комплексі «Містечко Липки» є його розташування, адже він побудований по вулиці Мазепи, 164 поблизу міського озера. Це стане прекрасним бонусом для майбутніх жителів, адже окрім чудової панорами з вікна вони зможуть, не докладаючи зайвих зусиль, у будь-який час прогулятися берегами озера.

 

Проект розташований на території площею 6 га та включає 11 корпусів, має власний дитячий садок і перебуває під цілодобовим відеоспостереженням. 

 

Комплекс налічує 11 корпусів 9-поверхової забудови, площа забудови сягає близько 6 га. Схема розташування будинків передбачає місця для паркування, відпочинкову зону та багату інфраструктуру. Зокрема, тут є і велика кількість зручних лавочок для відпочинку, і майданчики для прогулянок та дитячих забав тощо. Всюди розміщено ліхтарі, які зроблять зручним пересування територією містечка у темну пору доби.

 

 

Планування квартир здійснено з урахуванням забезпечення найоптимальнішого комфорту і функціоналізму. Немає непотрібної незадіяної площі, усе максимально прораховано і втілено в реальність. Кожна квартира обладнана якісними вхідними дверима українського виробництва, вікнами з двокамерними склопакетами, теплою підлогою.

 

Також підведена комунікація до лічильників, виконана штукатурка та стяжка під маяк, якісно зроблена сходова з великим холом та перилами з нержавійки. Усі роботи здійснювалися кваліфікованими фахівцями, а використані матеріали мають тільки відмінні характеристики і постачались від надійного виробника з бездоганною репутацією.

 

Будівельна компанія Ярковиця підготувала кілька цікавих планувань для всіх клієнтів. Купити квартиру в ЖК Містечко Липки від забудовника пропонують з однією, двома та трьома кімнатами площею до 92 м². Передбачені варіанти із французьким балконом, кухнею понад 15 м² і плануванням на дві сторони. Придбати житло можна з роздільними санвузлами і гардеробною кімнатою.

 

 

Містечко має неабияку привабливість і для комерційної діяльності, адже в ньому розміщена велика кількість комерційних приміщень. Це дає можливість створити відмінні умови у плані бізнесу та торгівлі.

 

Територія містечка, як уже згадувалося вище, буде закритого типу. Це створить для жителів максимально комфортні умови проживання і безпеки. Крім того передбачена цілодобова охорона та постійний відеонагляд.

 

Для молодих батьків ці обставини будуть особливо зручними, адже вони завжди зможуть бути спокійними щодо безпеки своїх дітей, не переживаючи, що дитина непомітно покине територію містечка або хтось чужий зайде на ігровий майданчик.

 

Окремої уваги заслуговує наявність поблизу корпусу №11 дитячого садочка, що значно спростить здобуття дошкільної освіти маленькими жителями комплексу. Будівельна компанія «Ярковиця» подбала, щоб це не стало проблемою і побудувала садочок на території житлового комплексу.