Суд визнав рішення міськради про дозвіл на розробку ДПТ промзони на Макогона незаконним

В окружному адміністративному суді відбулося судове засідання у справі "Скасування рішення міської ради щодо розробки Детального плану території промзони на Макогона-Промисловій".

У прокуратурі вважають, що рішення сесії міської ради про надання дозволу на розробку даного ДПТ є незаконним. Воно прийняте із порушенням законодавства.

 

Читайте також:

 

Після розгляду клопотань про залучення до справи в якості третьої сторони ТзОВ "Івано-Франківська дорожня служба", ПАТ "Харчова фабрика",  Департаменту містобудування та архітектури Івано-Франківської міської ради та судових дебатів суд задовільнив позов прокуратури і визнав рішення сесії міської ради про надання дозволу на розробку Детального плану території промзони на Макогона-Промисловій незаконним.

 

Нагадаємо, в липні цього року, на 6-ій сесії міської ради депутати прийняли рішення про розробку ДПТ території мікрорайону в межах вулиць Крайківського-Макогона-Промислова без попереднього проведення громадських слухань.

 

На засідання 7 сесії Івано-Франківської міської ради прийшли мешканці мікрорайону Макогона-Крайківського з проханням до депутатів скасувати рішення сесії міської ради від 8 липня про дозвіл на детальне планування території (ДПТ) в мікрорайоні на зведення 33 багатоповерхівок.

 

Однак, депутати відмовились скасовувати рішення про розробку ДПТ мікрорайону Макогона-Крайківського.

 

Читайте також: