ЯВКА ОБОВ'ЯЗКОВА: У Франківську оголошено збір активістів на території майбутньої забудови по Макогона, 23

В Івано-Франківську невідомі громадські активісти розклеїли оголошення на вулицях міста із закликом сьогодні, 22 липня, прийти на збори мешканців мікрорайону щодо раніше затвердженого детального плану території в межах вулиць Крайківського-Макогона-Промислова. Зустріч анонсовано на 19.00 біля воріт асфальтного заводу по вулиці Макогона.

В оголошенні про збори є аргументація позиції ініціативної групи та описано те, чому детальний план території в межах вулиць Крайківського-Макогона-Промислова прийнятий з порушенням законодавства. 

«У належному порядку не відбулися громадські слухання завчасним повідомленням членів територіальної громади про час і місце їх проведення перед затвердженням містобудівної документації та порушено порядок оприлюднення публічної інформації – своєчасно не оприлюднено на офіційному сайті Івано-Франківської міської ради графічна частина проекту рішення щодо затвердження детального плану території», - йдеться в оголошенні.

Нагадаємо, мешканці Івано-Франківська, відомі громадські активісти, представники політичних партій та місцеві мешканців боряться проти майбутнього будівництва 33 будинків на території колишнього промислового підприємства. Нещодавно Івано-Франківська міська рада прийняла рішення затвердити три раніше розроблені детальні плани. Серед них - скандальний на сьогодні детальний план території в межах вулиць Крайківського - Макогона - Промислова. Активісти вимагають скасувати це рішення, бо вважають його незаконним.