В Івано-Франківську узгодили межі території харчосмакової фабрики

Це відбулось сьогодні, 7 жовтня, на засіданні відповідної узгоджувальної комісії міської ради.

Представники виконкому надіслали повідомлення вісьмом мешканцям, що проживають поряд з підприємством. Втім прийшла тільки Людмила Червонецька, пише ГК.

Вона розповідає, що подала заяву, аби приватизувати частину землі, яка межує з фабрикою. Сьогодні до неї мають прийти, щоб виміряти ділянку. Представник харчосмакової фабрики не проти того, щоб мешканка приватизувала землю.

Інші мешканці на узгоджувальну комісію щодо меж не прийшли, а відтак комісія вирішила затвердити межі території.

З іншими представниками вулиць Макогона та Промислової заступник міського голови Олексій Кайда говорити не захотів. Мовляв їх не запрошували на комісію.

Нагадаємо, наприкінці вересня мешканці та представники міської влади зібралися на  комісію щодо погодження меж ПРАТ «Івано-Франківська харчосмакова фабрика».

Під час засідання, яке відбувалося під головуванням заступника міського голови Олексія Кайди, стало відомо, що 28 вересня представники ПРАТ “Івано-Франківська харчосмакова фабрика” мали погодити межі забудови з власниками сусідніх будівель.

Тоді голова комісії Олексій Кайда поцікавився, «чому мешканці не погоджуються з існуючими межами». Вони ж відповіли, що оскільки триває судовий процес, вони не хочуть погоджувати їх. Тим паче про засідання комісії їм повідомили надто пізно, тож вони хотіли ознайомитися з документами у присутності юристів.

Відтак через запізніле повідомлення, Олексій Кайда переніс засідання у цій справі на сьогодні, 7 жовтня.