Суд відмовився розглядати позови прокуратури про скасування скандальних рішень міськради по забудові на Макогона

Прокуратура оскаржила в Івано-Франківському окружному адміністративному суді скандальні рішення міської ради щодо затвердження детального плану території та попередніх дозволів на забудову по вулиці Макогона, 23.

Втім, суд повернув позовну заяву прокуратури.

 

До теми:

Страх і ненависть в Івано-Франківську: фотоподорож територією промзони на Макогона, 23А

Дмитро Нижник про резонасний детальний план території в межах вул. Макогона-Крайківського-Промислова та майбутні перспективи містобудування

Руслан Марцінків прокоментував забудову промзони на Макогона, 23А і заявив про можливість дискусії

Прокуратура порушила кримінальну справу щодо передачі в оренду землі на Макогона, 23А

 

На останній сесії Івано-Франківської міської ради, що відбулась 8 липня, депутати голосували за затвердження кількох детальних планів територій.

Серед них був і ДПТ на 33 високоповерхівки в районі малоповерхових забудов території мікрорайону в межах вулиць Крайківського-Макогона-Промислова.

Згідно з проектом, площа ділянки 3,4792 га. З них 1,5 га, це земля, яку на минулій сесії, міська рада віддала під забудову фірмі, наближеній до представників ВО «Свобода».

На площі 3,48 га планується будівництво 33 багатопоперхівок, дитячого садка на 100 місць та підземного паркінгу. Із 33 будинків чотири – 16-поверхові, 12 – 12-поверхові, два – десятиповерхові та 15 дев’ятиповерхівок.

за матеріалами Курс