Франківська влада продає приміщення у центрі міста


Івано-Франківська міськрада виставила на аукціон через "Прозоро.Продажі" нежитлові приміщення на вулиці гетьмана Мазепи 12, площею – 51,4 кв.м.

 

Про це інформує кореспондент Побудовано.

 

Приміщення які розташовані в підвалі багатоквартирного житлового будинку, що на Мазепи 12 продаватимуть на аукціоні зі стартовою ціною у 253 440 гривень.

 

Місце знаходження об'єкту приватизації

 

Розмір гарантійного внеску складає 25 344 грн, а реєстраційного - 944,60 грн. Слід звернути увагу, що на кінцеву ціну продажу буде нараховано ПДВ. Аукціон відбудеться 17 липня 2020 року.

 

Будівля, в якій знаходиться об'єкт приватизації, є пам'яткою архітектури місцевого значення (ох№64-ІФ). Об’єкт приватизації знаходиться в самому центрі міста.

 

Приміщення забезпечені окремим входом, ізольованим від житлової частини будинку. До будинку, в якому знаходиться об’єкт приватизації, є зручний під’їзд та місце для паркування авто. Неподалік знаходяться АТ «Ощадний банк України», музей Олекси Довбуша тощо.

 

 

Об'єкт приватизації перебуває в оренді до 28 жовтня 2021 року. Місячний розмір орендної плати становить 4 155,0 грн з врахуванням ПДВ та щомісячно індексується на офіційно встановлений індекс інфляції.

 

Умови продажу: покупець зобов’язаний виконувати норми чинного законодавства України у галузі охорони пам’яток культурної спадщини стосовно об’єкта приватизації, в тому числі: укласти у двомісячний термін після оприлюднення результатів аукціону, але в будь-якому випадку до моменту повної сплати ціни продажу за об’єкт приватизації, з управлінням культури, національностей та релігій Івано-Франківської обласної державної адміністрації попередній договір про укладення в майбутньому охоронного договору на пам’ятку (її частину) з викладенням його істотних умов.

 

Для нового власника, який придбає Об’єкт приватизації, зберігає чинність договір оренди, укладений на строк 28.10.2021 року.