Страх і ненависть в Івано-Франківську: фотоподорож територією промзони на Макогона, 23А

Раніше тут працював комунальний асфальтний завод, але вже більше 5 років територія перебуває без нагляду та охорони. Результат - величезна покинута ділянка погрузла в смітті, де аварійні будинки стають ночлігом для безпритульних.

Поки триває скандал довкола детального плану території в межах вулиць Крайківського-Макогона-Промислова, а громадські активісти і журналісти очікують перших судових тяганин між громадськими організаціями учасників АТО та міським головою Русланом Марцінківим, проект "Побудовано в Івано-Франківську" вирішив показати мешканцям міста територію промислової зони по вул.Макогона, 23А. 

Після прийняття цього ДПТ, активісти оголосили, що добиватимуться персональної відповідальності усіх депутатів, що голосували за скандальні рішення. Також вони закликали мера, одуматись та накласти вето, доки ще є така можливість.

 Згодом, мешканці будинків поруч з майбутньою забудовою на Макогона заявили про вимогу звільнення головного архітектора Дмитра Нижника. Нещодавно голова Департаменту архітектури та містобудування Дмитро Нижник в інтерв'ю для "Побудовано в Івано-Франківську" висловив свою точку зору на рахунок скандального ДПТ. 

Стан території розбрату - у фоторепортажі.

 

Читайте також: