ЖК Листопад - окраса нашого міста

Будівельна компанія «Вертикаль» має потужні амбіції. В планах компанії збудувати 20 будинків до 2025 року. За період з 2010 року забудовник уже здав в експлуатацію 34 тисячі квадратних метрів нерухомості, а щасливими власниками нового житла стало 525 сімей. Найкращі європейські практики якості, комфорту, енергозбереження, безпеки та надійності втілені у житловому комплексі преміум-класу «Листопад».

Цей новий житловий комплекс розташований на куті вулиць Івасюка та Незалежності і є чудовим поєднанням якостей «спального району» неподалік від центральної частини міста. Поруч – річка Бистриця і простора відпочинкова зона, великі супермаркети, школи, дитячий садок, а подорож до центру міста займе лише декілька хвилин.

 

 

Будувати ЖК «Листопад» розпочали в 2014 році і вже здали в експлуатацію першу чергу на 116 квартир, закінчуємо другу на 66 та розпочали третю на 99. Оскільки «Листопад» - це комплекс 12-ти поверхових будинків, то компанія «Вертикаль» приділила особливу увагу їх надійності, безпеці та комфорту.

 

 

«Листопад» - це надійні цегляні будинки з товщиною стін 64 см і армованими залізобетонними поясами, які проходять через весь будинок як вертикально, так і горизонтально від фундаменту і аж до даху.

 

 

Компанія «Вертикаль» приділила багато уваги безпеці мешканців, збудувавши окрему незадимлювану сходову, оснащену повним комплексом протипожежних заходів, куди входять протипожежні двері і гідранти на кожному поверсі, відкриті балкони, система димовидалення, протипожежні датчики на кожному поверсі і в кожній квартирі, які підєднані до центрального диспетчерського пульту пожежного депо.

 

За комфортні умови проживання власників квартир дбають швидкісний ліфт Bravo на 13 пасажирів (вантажопідйомність 1 000 кг), закрита територія комплексу, вхідні двері Abwehr вагою 142 кг, відеодомофони, датчики руху та освітленості в комплекті з LED-світильниками, оздоблені високоякісною керамічною плиткою підлога та стіни міжквартирних майданчиків, влаштоване опалення в квартирах і енергозберігаючий фасад з сертифікованих пінопласту, мінеральної вати та силіконової фарби Kreisel.

 

Ліфти оснащені власними джерелами живлення, які при вимкненні світла довезуть вас до найближчого поверху, в дверях вмонтовані замки Mul-T-Lock, стіни вже ніколи не будуть оббиті та поцарапані, не буде зайвих витрат електроенергії «за того дядька», колекторна система опалення з терморегуляторами та відомий всім котел Bosch зведуть до мінімуму витрати газу, а шумоізолююча стяжка позбавить вас «переваг» сусідського ремонту.

 

Окрему увагу заслуговують вікна та алюмінієві фасадні вітражі. Виготовлені з німецьких 5-камерних профілів КБЕ і українського Талісману та двокамерних енергозберігаючих тонованих склопакетів з інертним газом, вони на 30% краще зберігають тепло та захищають мешканців від шуму. Виробником віконних конструкцій є «Перший віконний завод» – лідер на ринку світлопрозорих конструкцій Прикарпаття.

 

В ЖК «Листопад» пропонують одно-, дво- і трикімнатні квартири з різним плануванням. Кожна з квартир має свою «квіткову» назву.

 

 

Є три варіанти однокімнатних квартир: «Незабудка» площею 42,77 м2, «Маргаритка» - 42,69 м2 і «Волошка» - 44,94 м2.

 

Ще більший вибір двокімнатних квартир. Покупцям пропонують чотири варіанти планувань: «Конвалія» - 71,65 м2, «Мальва» - 75,64 м2, «Хризантема» - 66,68 м2 та «Фіалка» - 70,79 м2.

 

Трикімнатні квартири представлені у трьох варіантах: «Орхідея» - 86,56 м2, «Лілія» - 93,73 м2 та «Троянда» - 89,00 м2.

 

 

 

Загалом «Листопад» - це унікальне поєднання надійності, безпеки, комфорту та вигідної інвестиції в майбутнє. Це житловий комплекс, який став окрасою нашого міста.

 

ЖК «ЛИСТОПАД»

ВАШ ДІМ НІКОЛИ НЕ СПЛУТАЮТЬ З ІНШИМ!