Житло в Івано-Франківську дорожчає, але бюджетні варіанти можна знайти


Після початку великої війни Івано-Франківськ став містом, де попит на нерухомість сягнув рекордних показників. Це призвело до зростання цін на житло

Житло в Івано-Франківську дорожчає. За даними OLX, з початку року вартість квартир на вторинному ринку зросла на 14%. Ціни на одинички в новобудовах залишись без змін.

NV з OLX Нерухомість підготували підбірку квартир в Івано-Франківську.

Кімната з кухнею та окремим санвузлом

Один із найдешевших варіантів, куди можна заїхати та жити. Загальна площа кімнати у колишньому гуртожинку складає 18 кв м та продається за $14 800. У скромних за площею апартаментах є кухня та санвузол.

Одиничка з новим ремонтом

За $19 800 можна придбати квартиру з новим ремонтом, всіма необхідними меблями та технікою. Поряд з будинком уся необхідна інфраструктура та зручна транспортна розвʼязка.

Смарт-квартира біля центру

Майже за $20 тисяч продається 1-кімнатна смарт-квартира з сучасним ремонтом, повністю готова до заселення та проживання. Поруч із будинком знаходиться парк. В оголошенні йдеться про хороше транспортне сполучення й тихий район.

Найдешевша пропозиція в новобудові

За $20 000 продається 1-кімнатна квартира у новобудові, і це — один із найдешевших варіантів у цьому сегменті. Будинок поки не введений в експлуатацію. його здача запланована на третій квартал 2024 року.

Житло поруч з парком Шевченка

За $22 500 продається квартира в історичному будинку разом із меблями та технікою. Покупці у користування отримають великий підвал.

Однокімнатна квартира в центрі

За $23 000 є можливість придбати в Івано-Франківську квартиру недалеко від центру, на вул. Набережна. В оголошенні зазначено, що ремонт в апартаментах знаходиться на стадії завершення: залита стяжка, частково оброблені стіни, встановлені нові вхідні та одна міжкімнатна двері.

Квартира біля міського озера

З косметичним ремонтом в районі міського озера продається квартира за $23 500. Житло знаходиться у хорошому районі, має розвинену інфраструктуру.

Пропозиція з сучасним ремонтом

За $23 500 продається однокімнатна квартира з новим ремонтом в центрі міста. Загальна площа — 21 кв.м, є просторий балкон, з якого відкривається чудовий вид на місто.

Джерело