Жителів центральної частини Івано-Франківська позбавили зимових "сюрпризів"

Вчора, 2 травня, на сесії міської ради депутати проголосували за купівлю приміщення старої котельні на вул. Незалежності, 95.

Тепер ДМП "Теплокомуненерго" приступає до виготовлення проектно-кошторисної документації для реконструкції котельні та будівництва нових мереж.

 

Цей крок, за словами посадовців, дозволить переключити до комунального підприємства споживачів вул. Незалежності, Марійки Підгірянки, район кінотеатру "Космос".

 

Як розповів керівник ТКЕ Василь Рущак, паралельно працюють над будівництвом котельні на вул. Шухевичів (територія гімназії №2), виготовляється ПКД для котелень на вул. Чорновола, 47, Матейка, 34.

 

Минулого року абонентами комунального підприємства стали мешканці вул. Хоткевича-Надвірнянська, цьогоріч запрацювала котельня 63-го зварювального заводу. Загалом, близько 20-25% споживачів СТЕКу успішно переключили до ТКЕ.

 

«На цьому не зупиняємось, бо кожен новий опалювальний сезон багатий на "сюрпризи" від приватного теплопостачальника. Переключення абонентів СТЕК до комунального ТКЕ зараз одне з пріоритетних завдань для міста», - зазначив міський голова Руслан Марцінків.