Як проходить сучасного району Manhattan. ФОТО


Ось так відбувається втілення мрії в реальність! Мрії про сучасний, комфортний, унікальний житловий район, аналогів якому в Івано-Франківську ще немає.

 

Сучасні технології будівництва, новітні архітектурні рішення, розвинута інфраструктура, надійна система безпеки, раціональне планування квартир.

 

І все це поблизу міського озера, в центральній частині міста. Насолоджуйтесь життям, обирайте “Manhattan”!

 

Будинок 1
Завершується благоустрій прибудинкової території. Завершується оздоблення холу. Проводиться опорядження стін під'їзду, завершено 10 поверхів. Завершується монтаж перильного огородження на сходовій клітці. Продовжується монтаж теплового пункту та теплотраси між будинками 1 та 2. Завершується монтаж відливів на вікнах, виконано на 80%.
 
 
Будинок 2
Завершено на 75% монтаж віконних систем. Здійснюється влаштування фасаду. Здійснюються роботи по електропостачанню квартир. Проводиться монтаж теплопункту та стояків теплопостачання з котельні в теплопункт. Проводяться роботи по влаштуванню зовнішніх мереж між будинками 1 та 2. Проводиться монтаж відливів на вікнах паралельно з фасадними роботами. Здійснюється монтаж вхідних дверей в квартири.
 
 
Будинок 3
Здійснюється монтаж вікон, виконано на 30%. Продовжуються фасадні роботи. Завершено влаштування ливневої каналізації.
 
 
Будинок 4
Завершено мурування зовнішніх стін 9 поверху.
 
 
Будинок 5
Здійснюється зведення вертикальних елементів 5 поверху.
 
 
Будинок L1
Здійснюється зведення вертикальних елементів 6 поверху. Розпочато мурування зовнішніх стін.
 
 
 
 
 
 

 

Детальну інформацію про житловий район Manhattan можна дізнатись за номером телефону (098) 166-23-56 або на нашому сайті https://mymanhattan.com.ua/uk.