Вигідне розташування та архітектурний ландшафт житлового району “Княгинин”


Територія житлового району “Княгинин” займає близько 8 гектарів площі. Це потужний самодостатній комплекс, будівлі якого виступають містобудівною домінантою.

 

Район знаходиться на північному заході від центральної частини міста і межує від вулиці Галицька з територією загальноміського історичного центру; від вулиць Гарбарська та Княгинин – з кварталами з громадською забудовою; від вулиці Промислової – групою малоповерхової житлової й громадської забудов.

 

ЖР “Княгинин” має вигідне розміщення щодо транспортного сполучення та наближеності до загальноміського центру.

 

Східна частина об'єкта прилягає до вулиці Крайківського та має високу щільну забудову, що складається з восьми житлових будинків. У цій групі збудовані церква, приватний навчальний заклад та комерційні приміщення, у яких функціонують різноманітні магазини, салон краси та кафе-пекарня.

 

Центральною частиною всього району виступає Бульвар молоді, вздовж якого розташовані житлові будинки, ряди комерційних приміщень, паркувальна та зелена зони. Звідси передбачений проїзд на вулицю Промислову. Західна частина кварталу розміщена на куті вулиць Княгинин та Надрічна.

 

Забудована багатоповерховими житловими будинками з чотирма поверхами торгово-комерційного призначення в сучасному стилі функціонального модерну і є містобудівною домінантою. Житловий район має завершену інфраструктуру існуючих і запроєктованих інженерних споруд та мереж.

 

Забудова органічно вливається в існуючу структуру і потужності. Комплексним благоустроєм житлового району передбачено велику кількість зон озеленення та екологічного замощення. У житловому районі облаштовані двори з багатофункціональними дитячими, відпочинковими й спортивними майданчиками, висадженням декоративних дерев і кущів.

 

Усі двори закриті від автотранспорту, а їх нижня частина слугує підземним паркінгом, який розрахований на майже 2000 автомобілів і є найбільшим у регіоні.

 

Житловий район “Княгинин” – це простір, де ідеально поєднуються зручність, естетика та доступність. За інформацією про актуальні планування квартир та комерційних приміщень звертайтесь у відділ продажу: +380 96 2000 777 +380 97 2000 777 м. Івано-Франківськ, вул. Княгинин, 44.

 

Наш сайт: https://fil-bud.if.ua.