Відеоогляд житлового комплексу Lystopad


Житловий комплекс Lystopad від будівельної компанії часто з’являється у соцмережах іванофранківців та гостей міста.

 

Адже важко пройти повз цей житловий комплекс, не зупинившись: вдень він закохує у себе яскравими муралами на фасадах будинків, які вражають своїми масштабами, а ввечері заворожує унікальною підсвіткою.

 

Житловий комплекс «Lystopad» в Івано-Франківську розташований на території, яка обмежена вулицями Угорницька, Івасюка та Незалежності. Він знаходиться на березі річки Бистриця Надвірнянська, в десяти хвилинах від центру міста.

 

Поруч відсутні промислові підприємства, що забруднюють навколишнє середовище, є багато зелені, місця для прогулянок і активного відпочинку.

 

Це робить вкладення коштів у придбання квартири в комплексі не тільки вигідною інвестицією в перспективну нерухомість, але й у власне здоров'я. Тим більше що подальший розвиток і забудова Івано-Франківська незмінно призведе до підвищення вартості житла в цьому районі.

 

Соціально-побутова інфраструктура добре розвинена і насичена всіма необхідними елементами. Поруч є дитячий садок, школа, медичні та банківські установи. Поблизу розташований готельно-ресторанний комплекс, безліч кафе, фітнес-центри, салони краси і магазини різного профілю. У двох хвилинах ходьби знаходиться зелена зона відпочинку на березі річки.

 

«Листопад» – житловий комплекс з шести цегляних дванадцятиповерхових будинків, що споруджені по новітнім стандартам енергоефективності. Добре відпрацьована технологія спорудження будівель дозволяє побудувати міцні надійні будинки з тривалим терміном експлуатації, які прослужать багато поколінь.

 

Для поліпшення споживчих властивостей житла зовнішні стіни покриваються товстим шаром високоефективного утеплювача.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Lystopad - золота картка будівельної компанії Вертикаль

 

Застосовувані в ході будівництва сучасні технології і матеріали дають можливість домогтися високої якості робіт і гарантують власникам апартаментів низькі витрати на опалення взимку і на кондиціонування приміщень в спекотний літній час. Весь комплекс буде зданий в експлуатацію до кінця 2022 року.

 

Усі апартаменти мають просторі кухні і передпокої. Планування квартир розроблені таким чином, щоб забезпечити максимальний рівень комфорту і раціональне використання наявних площ. До продажу пропонуються одно-, дво- і трикімнатні житлові приміщення зі стелями висотою 2,8 метра.

 

Купити квартиру в ЖК «Листопад» у м. Івано-Франківськ від забудовника ІБК «Вертикаль» пропонується зі встановленим індивідуальним двоконтурним газовим котлом для опалення і гарячої води.

 

Житлові приміщення комплектуються надійними металевими дверима вітчизняного виробництва і енергоефективними вікнами. Робиться спеціальна стяжка підлоги, встановлюються прилади обліку електроенергії, води і газу.

 

Власникам автомобілів пропонуються гаражні бокси. Прибудинкова територія облаштовується, споруджуються дитячі ігрові майданчики, а також місця для прогулянок і заняття спортом.