Вартість однокімнатних квартир в Івано-Франківську одна із найнижчих в Україні: Інфографіка

Дані інфографіки показують середню вартість покупки однокімнатної квартири в багатоквартирних будинках старої споруди України. Показники можуть бути іншими, оскільки безпосередньо залежать від площі, планування і якості ремонту в квартирі. Тому, в кожному конкретному випадку ціни можуть відрізнятися.  

Максимально дорого придбати однокімнатну квартиру можуть покупці в Києві - за $ 28000. В інших містах центральної частини України найвищі показники простежуються в Дніпрі - $ 23000. За найнижчою вартістю житло виставлено на продаж в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Полтави - за $ 13000, йдеться на порталі Domik.ua.

  

У Західній частині України найдорожче купити однокімнатну квартиру можна у Львові та Чернівцях - за $ 20000. Житло за низькими цінами продається в багатоквартирних будинках старої споруди Луцька - за $ 11000 та Івано-Франківська - за $ 13000.

 

Середні ціни на однокімнатні квартири в будинках старого житлового фонду різних регіонів України

 

 

У Східній частині України найменше за придбання однокімнатних житлових об'єктів можуть заплатити клієнти в Запоріжжі - $ 13000. Найвища вартість квартир при цьому виявлена в Харкові - $ 25000.

 

У Південній частині України середній діапазон цін на покупку житла зафіксовано в межах $ 12000 - $ 27000. Недорого придбати однокімнатну квартиру можна в старих будинках Херсона - за $ 12000. За максимально високими цінами житлові об'єкти виставлені на продаж в Одесі - за $ 27000.

 

У Північній частині України низька вартість покупки однокімнатного житла виявлена ​​в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Чернігова - $ 12000. Придбати квартиру недорого можуть покупці в Рівному - за $ 17000.