В УКБ назвали об'єкти, які планують будувати та ремонтувати цього року у Франківську


Управлінні капітального будівництва Івано-Франківської міської ради розповіли про пріоритетні об’єкти у сфері культури та спорту Івано-Франківська.

 

«Об’єкти культури та спорту завжди потребували особливої уваги міської влади. Адже ці дві сфери здійснюють визначальний вплив на розвиток та діяльність як молодих, так і вже старших жителів Івано-Франківська», – йдеться в повідомленні.

 

У 2019 році Управлінням капітального будівництва МВК завершений капітальний ремонт спортивного залу Муніципального Центру дозвілля по вул. Набережній ім. В. Стефаника, 42.

 

У 2020 році пріоритетом у цій галузі є такі об’єкти:

  • будівництво басейну на території ФОК по вул. Симоненка, 13. Розмір басейну 25х12 метрів, який пристосований для змагань міжнародного класу. Трибуни вміщуватимуть 120 глядачів;
  • будівництво футбольного поля у м. Івано-Франківську (в районі Пасічної поблизу так званого Німецького озера). Габарити футбольного поля прийняті в межах міжнародних стандартів;
  • реконструкція Народного дому в селі Угорники Івано-Франківської міської ради;
  • ремонт приміщень Центрального народного дому на вул. Тараса Шевченка, 1 (ремонтно-реставраційні роботи);
  • капітальний ремонт Народного дому «Княгинин» на вул. Галицька, 40;
  • ремонтно-реставраційні роботи даху та приміщень будинку пам’ятки містобудування і архітектури місцевого значення охоронний №6-іф (колишня жіноча вчительська семінарія 1911 р.) адмінбудинку на вул. Дністровська, 28.

 

Окрім цього, тривають роботи з будівництва комплексного спортивного майданчика для ігрових видів спорту в районі вул. Симоненка, 3в – Вовчинецька, 202в у м. Івано-Франківську.

 

Проєктом передбачено облаштування на майданчику нового покриття із наливного поліуретану, а для футбольного – покриття зі штучної трави.