В липні відбудуться 2 аукціони малої приватизації комунального майна


В червні в Івано-Франківську відбувся аукціон з продажу нерухомого майна, який приніс до бюджету міста понад 1 мільйон гривень. Ще два таких аукціони малої приватизації відбудуться наприкінці липня.
 
Про це розповів заступник міського голови, директор Департаменту комунальних ресурсів Микола Вітенко.
 
«За шість місяців 2023 року ми на 60% перевиконали планові показники по надходженню коштів до міського бюджету від використання комунального майна. Лише в червні місяці від оренди комунального майна надійшло 3 мільйони 150 тисяч гривень, а від приватизації комунального майна – понад 1,5 мільйона гривень. Заохочую місцевий бізнес брати активну участь в аукціонах з малої приватизації. Торги по 2х об’єктах відбудуться уже наприкінці липня», - повідомив Микола Вітенко.
 
Вже опубліковано інформаційні повідомлення щодо продажу з аукціону двох об’єктів нерухомого майна в периферійній частині міста.
 
21 липня відбудеться аукціон з продажу нежитлового приміщення площею 11,5 кв.м на вул. Пасічній, 12 вартістю 88 тисяч 140 гривень.
 
25 липня проведуть аукціон з продажу нежитлових приміщень площею 27,3 кв.м на вул.Стуса, 23 вартістю 437 тисяч 440 гривень.