В Івано-Франківську завершується модернізація котельні на вулиці Медичній, 17

Раніше повідомлялось, під час першої частини модернізації, було встановлено два сучасні сталеві водогрійні жаротрубні газові котли потужністю 820 КВт кожний італійської фірми «Riello», які на даний час працюють у штатному режимі, надаючи теплову енергію та гарячу воду обласному державному онкологічному диспансеру та обласній психоневрологічній лікарні № 3.

Згідно із планом модернізації змонтовано і відбуваються пуско-налагоджувальні роботи сучасного твердопаливного водогрійного котла виробництва котлозаводу «Крігер», який працюватиме на деревинній трісці. Потужність котла - 800 КВт. Про це інформує прес-служба «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

 

Нині змонтовано обладнання автоматизованої подачі деревинної сировини до котла, так зване «рухоме дно». Також підготовлено приміщення по прийому та зберіганню деревинної тріски і встановлено все необхідне обладнання. Ведуться тестові випробування цілої системи паливоподачі та наладка автоматизації процесу роботи котла в цілому.

 

Проводяться упорядкувальні роботи на території та в приміщенні модернізованої котельні. Як ми вже повідомляли, урочисте відкриття модернізованої котельні заплановане на другу половину січня 2017 року.

 

Увесь цей комплекс робіт здійснюється в рамках співпраці підприємства із Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) та Шведського агентства міжнародного розвитку «SIDA».