Франківська влада продає "з-під молотка" приміщення на Сухомлинського


Івано-Франківська міська рада продає на аукціоні через "Прозоро.Продажі" нежитлові приміщення на вулиці гетьмана Сухомлинського 2А, площею – 93,3 кв.м.

 

Про це інформує кореспондент Побудовано. 

 

Приміщення, які розташовані в підвалі багатоквартирного житлового будинку, що на вулиці Сухомлинського 2А (корпус 3), продаватимуть на аукціоні зі стартовою ціною у 244 821 гривні.

 

Місце знаходження об'єкту приватизації

 

Розмір гарантійного внеску складає 24 482,10 грн, а реєстраційного - 944,60 грн. Аукціон відбудеться 21 липня 2020 року.

 

Об’єкт приватизації знаходиться в густозаселеному районі міста. Приміщення забезпечені двома окремими входами, ізольованими від житлової частини будинку. Вхід в об’єкт приватизації здійснюється з внутрішнього двору будинку.

 

 

Умови продажу: покупець зобов’язаний відшкодувати витрати на проведення незалежної оцінки об’єкта приватизації та рецензування звіту про оцінку протягом 10 календарних днів з моменту нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу в сумі 2 100 гривень на рахунок, який буде вказано в договорі купівлі-продажу об’єкта. Об’єкт приватизації може використовуватись для здійснення будь-яких видів діяльності, які не заборонені законодавством України, окрім продажу алкогольних напоїв.