У Франківську відкрили торгово-розважального центру “Княгинин”


22 грудня 2023 року напередодні Різдва в Івано-Франківську на території житлового району “Княгинин”, що споруджує надійна будівельна компанія “Спілка забудівників”, відбулося урочисте відкриття торгово-розважального центру “Княгинин”.

 

Під час заходу провели збір коштів на підтримку Збройних сил України, інформує Ратуша.

 

ТРЦ “Княгинин” є справжнім осередком забезпечення потреб місцевих жителів та гостей Івано-Франківська. Зі зручною локацією, сучасним дизайном та широким спектром послуг, він стане одним із найкращих місць для шопінгу, відпочинку та розваг.

 

Це багатофункціональний чотириповерховий простір, площею понад 8000 м², у якому розмістяться супермаркет, магазини відомих брендів та розваги для всієї родини.

 

Так, перший поверх центру відведений під супермаркет та фітнес-центр, другий і третій поверхи призначені для бутиків, а четвертий – для закладів харчування та розваг.

 

Отже, тут буде величезний вибір одягу, взуття, іграшок, ювелірних виробів, аксесуарів, подарунків, гаджетів, кафе, ресторанів та ігрових кімнат.

 

Центр обладнаний двома швидкісними ліфтами, ескалаторами, та гостьовими паркувальними зонами, які забезпечать комфорт покупців.

 

Дизайнерське оформлення, високий рівень послуг та сервісу роблять “Княгинин” ідеальним варіантом для ведення бізнесу та відпочинку в Івано-Франківську.