У Франківську відкрили гімназію «Крила». ФОТО


18 серпня відбулося відкриття нового простору Івано-Франківської приватної гімназії «Крила». Тут навчатимуться гімназисти середніх та старших класів.

 

Гімназія «Крила» є ліцензованим освітнім закладом, місією якого  є щасливі діти, які вільно мислять, усвідомлюють та поширюють загальнолюдські цінності, розвивають себе, свій народ та суспільство в цілому, пише Ратуша.

 

Всупереч реаліям сьогодення Будівельна компанія «Спілка забудівників» як соціально відповідальний бізнес інвестує у майбутнє української освіти та відкриває новий простір площею 4902 м2.

 

 

Сучасні просторі навчальні класи, інтерактивні панелі, мультимедійні проєктори, великий спортивний зал площею понад 450 м2, дворівнева бібліотека, ліфт для людей з обмеженими можливостями, конференц-зал, власна кухня з професійним обладнанням, школа танців, закрита територія, обладнана найсучаснішою системою охорони та відеоспостереження. 

 

У гімназії «Крила» функціонуватимуть новітні фізико-хімічна, IT-  та  STEM – лабараторії, оснащені професійним обладнанням, що дозволяє  здобувачам освіти за інноваційними світовими методиками здійснювати дослідження.

 

Простір збудований з використанням екологічних матеріалів та дотриманням усіх правил ергономіки та безпеки, щоб дитина відчувала себе затишно, росла здоровою і отримувала задоволення від навчання.