У Франківську урочисто відкрили новий дитячий садок на 75 місць

Новим садочком поповнилося місто з нагоди свого 355-річчя. В Крихівцях відбулося урочисте відкриття дошкільного закладу "Котигорошко".

Крихівці - найбільше за кількістю жителів приміське село. Саме тут у День народження Івано-Франківська, урочисто відкрили новозбудований дитячий садок "Котигорошко". На урочисте відкриття завітали міський голова Руслан Марцінків та секретар міської ради Оксана Савчук. Садочок розрахований на 75 місць, інформує прес-служба МВК. 

 

Руслан Марцінків привітав дітлахів, які вже цього року переступлять поріг садочку, зі ще однєю домівкою та побажав наснаги та мужності. "Нехай його маленькі вихованці будуть таким ж мужніми, добрими, відважними, справжніми українцями. Такими, як герой народної казки, на честь якого назвали садок".

 

Загалом, з початку отримання управлінням повноважень щодо реєстрації документів дозвільного характеру, в експлуатацію прийнято дитячі дошкільні садочки у с. Вовчинець та у с. Хриплин. Також, зареєстровано декларацію про початок виконання будівельних робіт на будівництво дитячого садка у с. Угорники.

 

Світлина від Руслан Марцінків.