У Франківську триває реконструкція колишнього СК “Електрон”. ФОТО


В Івано-Франківську триває реконструкція колишнього спортивного комплексу “Електрон”.

 

За словами засновників ГО “Hazard ” Василя Стримбіцького і Давида Харебави, останнім часом вони часто отримують запитання стосовно роботи над реконструкцією і “щоб далі не продовжували ширитись безглузді чутки стосовно його розкрадання та руйнації”, вирішили розповісти та показати, які наразі роботи тривають там, пише Ратуша.

 

 

Насамперед спростували інформацію про те, що на місці “Електрону” планується забудівля. Зазначають – це абсолютна неправда. Насправді владнавши усі питання, що стосувались документації, ми вже приступили безпосередньо до реконструкції самої будівлі, – зазначає Стримбіцький.

 

Також додав, що наразі там проводять демонтаж покриття зовнішніх стін та готуються монтувати нові сендвіч-панелі.

 

 

Щиро вдячні усім кому небайдужа доля легендарного “Електрону”! Обіцяємо, що не підведемо, та зовсім скоро він перетвориться на сучасний спортивний комплекс, що не матиме аналогів у місті та області. Обов’язково слідкуйте за нами, адже відтепер маємо намір висвітлювати усі новини, що стосуються нашої роботи над СК “Електрон”. А наразі хочемо трішки привідкрити завісу та повідомити, що там планується басейн на 4 доріжки по 25 м, та ще безліч цікавих задумів та інноваційних рішень, – йдеться у повідомленні.

 

ДОВІДКА:

 

Спортивно-оздоровчий комплекс “Електрон” побудували у 1995-му році. Тут тренували молодь і проводили змагання із різних видів спорту. Останні турніри у комплексі відбувалися вісім років тому. У 2013-му році “Електрон” викупило у держави приватне підприємство. У власність міста “Електрон” перейшов у кінці 2017 року. Як розповів перший заступник міського голови Івано-Франківська Микола Вітенко, проєкт з реконструкції спорткомплексу “Електрон” планували виготовити до кінця 2020 року, а в 2021 мали розпочати відновлювання споруди з державних чи інвестиційних коштів.