У Франківську стартувало голосування за найкращий проєкт індивідуального будинку


Департамент містобудування та архітектури відкриває онлайн голосування в номінації «Приз глядацьких симпатій», що є складовою 2-го етапу конкурсу «Кращий ескіз намірів забудови індивідуального будинку».

 

Такий позитивний конкурс проводиться Івано-Франківським міським виконавчим комітетом вже втретє. Участь беруть ескізи намірів забудови садибних, садових та дачних будинків, на які видані будівельні паспорти забудови земельної ділянки протягом 2020–2021 років, та за згодою їх авторів - архітекторів.

 

На першому етапі фахівцями Департаменту було відібрано 8 з більш як 200 проектів. Відкрита частина конкурсу має за мету визначити переможця в одній з номінацій, а саме «Приз глядацьких симпатій», голосуванням на Facebook-сторінці.

 

Як проголосувати?

 

ВСІМ учасникам мережі Facebook пропонується із переможців першого етапу, анонімних 8 варіантів, обрати лише один і проголосувати за нього.

 

Голосування вже розпочато! Завершення в п'ятницю 17 вересня цього року. Обговорення проектів не тільки не заборонене, а навпаки - дуже вітається!

 

Переможця буде нагороджено гарним призом-статуеткою та поважною грамотою міського голови.