Свіжі новини з будівництва ЖК “Авторський”. ФОТО


Стан будівництва Житлового комплексу Авторський, станом 29 липня.

 

Секція 1,2 Завершено влаштування колон та стін комерційного поверху. Здійснюється влаштування перекриття монолітної плити комерційного поверху.

 

 

Житловий комплекс «Авторський» — це новий проєкт Blago developer у діловому центрі Івано-Франківська. Квартири у новобудові оцінять люди, для яких важливий комфорт, адже поруч є всі необхідні інфраструктурні об'єкти. Комерційні площі, де будуть магазини, аптека, салон краси та відділення банку передбачені й на першому поверсі комплексу. Також забудовник бере на себе облаштування та озеленення прибудинкової території.

 

Інфраструктура

 

Житловий комплекс «Авторський» розташований на перетині вулиць В'ячеслава Чорновола та Січових Стрільців, за 8 хвилин пішки від площі «Ринок» та Івано-Франківської Ратуші. У районі новобудови добре розвинена транспортна та соціальна інфраструктура. Поруч з комплексом зупинка громадського транспорту, від якої до різних куточків міста відправляються автобуси №38, №40А та маршрутки №23, №26, №35 та №45, а за 6 хвилин на авто — автостанція №1 та міський залізничний вокзал.

 

 

На нижньому поверсі комплексу розмістять об'єкти комерційної інфраструктури, у тому числі й продуктові магазини. Також купувати продукти біля будинку можна у супермаркетах «Вопак» та «Фуршет» — 4-7 хвилин пішки, «АТБ-Маркеті» та двох магазинах мережі «Сільпо» — 4-5 хвилин на авто. Приблизно стільки ж триватиме поїздка автомобілем до Старого та Центрального ринків за домашніми овочами та фруктами, фермерською продукцією та продукцією місцевих виробників.

 

Якщо потрібні новий одяг та товари для дому, за 5 хвилин на авто ТРК «Панорама PLAZA», де також можна пограти у боулінг та більярд, випити кави або пообідати, а для дітей у комплексу є розважальний центр з ігротекою, караоке та боулінгом. Також у пішому доступі до житлового комплексу «Авторський» два десятки кафе та ресторанів з кухнями різних країн світу.

 

 

Для сімей з дітьми у районі новобудови декілька навчально-виховних установ для різних вікових груп. Батьки дошкільнят зможуть віддати своїх дітей до одного з дитячих садків району: до найближчого дитячого садка «Маленький Енштейн» — 6 хвилин пішки, до дитячих садків №3 та №8 — 8-10 хвилин пішки, до дитячих садків №11 та Tower — 4 -5 хвилин автомобілем. Для дітей старшого віку у радіусі 3-5 хвилин на авто школи №12, №4, №11, №21, спеціальна школа №1 з поглибленим вивченням англійської мови, приватна школа «Перша ластівка», гімназія №2 та школа-ліцей №23. Також у районі працюють дитяча музична школа №1 та міський центр дитячої та юнацької творчості.

 

Сходити на тренування пішки за 15 хвилин можна до спортивної зали Apel'syn, спортклубу «Бескид» або фітнес-клубу Adam I Yeva. Влітку поплавати та пограти у баскетбол можна на міському озері, а для ранкових пробіжок за 15 хвилин пішки від новобудови Меморіальний сквер.

 

Детальну інформацію про житловий комплекс дізнавайтесь за номером: (067) 7612 993 або на сайті https://blagodeveloper.com/projects/avtorskyj/.