Стан будівництва житлового комплексу “IQ House” в жовтні. ФОТО


Секція 1. Завершено армування плити перекриття 8-го поверху. Виконано роботи з гідроізоляції фундаменту на 70%. Розпочато монтаж опалубки плити перекриття 10-го поверху. Завершено бетонування стін та колон 10-го поверху. Завершено бетонування сходових маршів 9-го поверху. Завершено штукатурення електрощитових та водомірних вузлів.

 

Секція 2. Завершено монтаж вікон 9-го поверху. Завершено мурування міжкімнатних та міжквартирних стін 8-го поверху. Розпочато мурування міжкімнатних та міжквартирних стін 9-го поверху. Виконано фасадні роботи на 25%. Виконано роботи з гідроізоляції фундаменту на 50%. Завершено штукатурення електрощитових та водомірних вузлів.

 

Секція 3. Завершено штукатурення 1-го поверху. Триває штукатурення 2-го і 3-го поверхів. Завершено мурування парапету. Виконано роботи з гідроізоляції фундаменту на 70%. Завершено мурування міжкімнатних та міжквартирних стін 7-го поверху. Розпочато мурування вентиляційних коминків. Завершено штукатурення електрощитових та водомірних вузлів.