«Спілка забудівників» здала в експлуатацію першу чергу житлового району «Княгинин»


У житловому районі «Княгинин», який зводить відома будівельна компанія «Спілка забудівників», здали першу чергу будівництва.

 

Сьогодні, 17 серпня, напередодні 30-річчя проголошення Незалежності України понад пів тисячі мешканців отримали ключі від омріяних квартир, пише Ратуша.

 

«Напередодні 30-річчя Незалежності України ми з гордістю передаємо людям першу чергу потужного житлового комплексу. Це 630 квартир, загальною площею понад чотири тисячі квадратних метрів. Готовність об’єкту складає 100%», – говорить генеральний директор БК «Спілка забудівників» Микола Филюк.

 

 

Керівник компанії відзначає, що такий результат вдалося досягти завдяки згуртованій роботі великого колективу професіоналів, а також авторитету та досвіду компанії, яка вже більше 17 років працює на ринку нерухомості міста.

 

«В час пандемії, коли всі зупинилися в очікуванні, ми пішли вперед і почали це велике будівництво. І зараз маємо таку красу. Ми приклали багато сил, щоб перша черга району була передана власникам вчасно. У нас дуже згуртований і сильний колектив зі своїми традиціями, який характеризується високим професіоналізмом і відповідальністю у роботі», – говорить Филюк.

 

Окрім цього у першій черзі житлового району вже з першого вересня запрацює приватна початкова школа “Крила”. Також вже працюють підземний паркінг на 300 автомобілів і кав’ярня “Кориця”.

 

«У нас є мережа дитячих садочків «Вулик». І ми побачили, що рівень підготовки дітей у цих дошкільних закладах є високим і щоб продовжити це – ми відкрили початкову школу. Першого вересня діти вже підуть сюди. А на наступний рік у «Містечку центральному» на вулиці Височана запрацює гімназія-ліцей. Тобто ми досягнемо повного циклу шкільної підготовки. Ми на це йдемо, бо розуміємо, що майбутнє України – це освічені люди», – додає Филюк.

 

 

Житловий район «Княгинин» розташований у центральній частині Івано-Франківська. Забудівник передбачив для мешканців оптимальні планування квартир, найбільший в Івано-Франківську підземний паркінг, вільні від транспорту просторі внутрішні двори, різноманітні дитячі майданчики та сотні квадратних метрів торгових площ, кафе та кав’ярень. Поруч – зручне транспортне сполучення з усіма мікрорайонами міста та відпочинкова зона Бистриці Солотвинської.

 

“Це житло особливе своєю якістю. Якість – це пріоритет у нашій роботі, ми тут вже вирішили усі технологічні питання. Забезпечено усі комунікації”, – відзначив Микола Филюк.