«Сам собі майстер»: рейтинг найхимерніших добудов Івано-Франківська. ФОТО


Побудовано в Івано-Франківську відновлює вже трішки призабуту рубрику ‪"Сам собі майстер‬".

 

В погоні за комфортом люди всіляко намагаються покращити архітектурний план житла: зробити євроремонт, об’єднати санвузол, зробити додаткові двері в стіні. Бажання перетворити свою квартиру в більшу штовхають людей на радикальні дії — ДОБУДОВА.

 

Кімната, балкон чи навіть поверх – щомісяця ми будемо публікувати рейтинг архітектурних "шедеврів" іванофранківців.

 

З етичних міркувань ми не будем називати точні адреси, імена власників та інші дані. Мета даної статті – показати світлини знайдених балконних ноу-хау, а не розв'язувати питання законності даних архітектурних рішень.


 

ВУЛИЦЯ СУХОМЛИНСЬКОГО

 

Клондайком балконних добудов виявився мікрорайон БАМ. Тут, як в Шанхаї — до кольору, до вибору.

 

 

ВУЛИЦЯ ГАРБАРСЬКА

 

О чудо — шостий поверх у п’ятиповерхівці існує. Якщо, звичайно, добряче постаратися.

 

 

ВУЛИЦЯ ДОВЖЕНКА

 

В цій багатоповерхівці маємо одразу два “елітні”  двоповерхові балкони. Як вам таке архітектурне рішення?

 

 

ВУЛИЦЯ МАТЕЙКИ

 

Цікаві балкони. У свій час людям, які мали квартири на першому поверсі й не мали балконів, дозволили добудову в межах конфігурації верхнього балкону. А завершилось це тим, що почали добудовувати цілі квартири.

 

 

ВУЛИЦЯ СУХОМЛИНСЬКОГО

 

Цей франківчанин добудував до своєї квартири майже половину дачі. Мало того – паньство вирішило, що ходити через під’їзд не по-царськи, тому було зроблено окремий вхід.

 

 

ВУЛИЦЯ МАЗЕПИ

 

Барабанний дріб — король сьогоднішнього матеріалу. Через свій архітектурний креатив. Вінцем цього геніального інженерного рішення є колони, які підпирають добудований до вже існуючого на ДРУГОМУ поверсі балкон. Все б нічого, але внизу також живуть люди та про їх реакцію на дане ноу-хау можна тільки здогадуватись.

 

 

На сьогодні все. Якщо у вас є подібна колекція "еліток", чи Ваш сусід також вирішив побавитися в будівельника — надсилайте світлини нам на електронну скриньку (pobudovano.if@gmail.com). Зробимо їх відомими разом.

 

В матеріалі використані світлини Вежа, Репортер