Розтермінування від забудовника — вигідний варіант купівлі житла

В умовах відсутності дешевих кредитів, значної популярності серед покупців житла набуває розсрочка від забудовника. Зокрема, в містечку "Калинова Слобода" пропонують вигідні умови розтермінування.

Раніше у людей було більше можливості купити житло за допомогою держави. Працювало „Доступне житло“, 3-відсоткова іпотека. Зараз вони фактично заморожені. Тому, люди стали частіше звертати увагу на розстрочку та інші програми, які надають безпосередньо забудовники.

 

 

У "Калиновій слободі" зробили все можливе для того, щоб кожна людина могла придбати власне житло. Забудовник дадає можливість покупцям, у яких немає змоги одразу заплатити всю суму, придбати квартиру на умовах розтермінування.

 

Сплативши 30% першого внеску, решту суми сплачують протягом двох-трьох років. До того ж ціна фіксується у гривні та не змінюється до закінчення дії договору, тобто не залежить від коливання курсу іноземних валют. При цьому відсутні будь-які комісії чи приховані платежі. Як результат, гнучка цінова політика та доступна система відтермінування платежів дозволяють стати власником омріяної квартири.

 

 

На території містечка знаходиться також інформаційний відділ, де на вас чекають кваліфіковані консультанти, які нададуть повну інформацію про містечко та проведуть цікаву екскурсію.

 

 

 

Детальніше про умови розтермінування у містечку "Калинова слобода" можна дізнатись: вул. Військових Ветеранів, 10Б; тел./Факс:(0342) 77 77 77.