П'ять причин обрати будівельну компанію "Спілка забудівників"


Шукаєте надійного забудовника? Будівельна компанія "Спілка забудівників" є затребуваною та успішною компанією із 18-річним досвідом роботи.

 

Нас обирають, бо ми створюємо нові світи з особливою атмосферою у центрі Івано-Франківська.

 

При зведенні будинків ми не лише дотримуємось усіх будівельних норм, але й турбуємось про комфорт мешканців та культурне надбання об’єктів.

 

Так, у житловому комплексі Містечко Центральне та Житловий район "Княгинин" є усе для ідеального життя: зручна транспортна розв’язка, оптимальні планування квартир, підземні паркінги, просторі внутрішні двори зі спортивними й відпочинковими майданчиками, ТРЦ та навіть навчальні заклади.

 

Крім того, ми створили багато художніх композицій, дві з яких – увійшли до Книги рекордів України. Ще однією перевагою є наша гнучка цінова політика, адже ми постійно підлаштовуємось під бажання та можливості клієнтів. І найголовніше – працюємо за будь-яких умов.

 

Ми впевнено долаємо усі труднощі, щоб зводити житло для вас і будуємо його без затримок. Підтримуємо економіку країни та закладаємо фундамент вашого мирного майбутнього!

 

За інформацією про вартість та актуальні планування квартир телефонуйте у відділ продажу: +38 050 087 77 77, м. Івано-Франківськ, вул. Височана, 18.

 

 

Сайт: https://centralne.if.ua.