Переваги елітного житла в Івано-Франківську


Перед такою вагомою інвестицією, як купівля нерухомості, люди намагаються порівняти усі доступні варіанти, щоб обрати максимум за розумні гроші.

 

На цьому етапі майбутній покупець часто стикається з нерозумінням категорій «економ», «бізнес», «еліт». Адже купуючи «сирець», квартири, на перший погляд, відрізняються лише плануванням та розташуванням.

 

Спробуємо розібратись як відбувається ціноутворення у квартирах житлового комплексу Parus  та за що покупець платить, обираючи елітну нерухомість.

 


 

Першим вагомим плюсом елітного житла є його локація. Житловий комплекс Parus знаходиться в центрі Івано-Франківська неподалік парку імені Шевченка на березі міського озера.

 

З кожного вікна комплексу, незалежно від поверху, відкривається дивовижний краєвид. Поціновувачі гірських пейзажів, прихильники вигляду на озеро, шанувальники урбаністики, фанати зелені та паркових зон — комплекс спроєктований таким чином, щоб кожен знайшов собі улюблений краєвид. Щодня з вікон апартаментів видно неймовірний світанок, чудовий день та особливий захід сонця з відображенням зоряного неба у дзеркалі води озера.

 

Елітна нерухомість також визначається інфраструктурою. В житловому комплексі «Парус» дуже зручно та затишно продумано простір для мешканців. У комплексі передбачено: ресторан, фітнес-центр, продуктову крамницю, салон краси та інші об’єкти сервісного та відпочинкового типу.

 

Будьмо відвертими, привабливий фасад та впізнаваність, серед інших житлових комплексів міста, теж відіграє важливу для покупців елітної нерухомості роль. Водяне дзеркало озера надихнуло архітекторів на створення «корабля», що стоїть під вітрилами – так з’явилася ідея скляного фасаду для житлового комплексу Parus та зародилися його гнучкі лінії.

 

Над створенням архітектури комплексу працювали архітектори Мар'ян Андрухів та Олег Абрамкін. Архітектурне рішення базувалось на гнучкий в плані, не ортогональній лінії фасаду, що разом з матеріалом надає

виразності та деякої умовної нескінченності. Ексклюзивний фасад підкреслено наскрізними лініями скління у вигляді контуру парусів.

Для реалізації ідеї було використано BIM технології, технології PointCloud, віртуальної реальності та параметрику. Розташування комплексу над дзеркалом води – головний фактор, що сформував загальний образ споруди. Ексклюзивність дизайну фасаду комплексу PARUS підкреслюють матеріали Baumit.

 

Це перший приклад появи в місті ідеального та бездоганно якісного житлового комплексу в найкращій локації, в якому поєдналися інноваційні будівельні технології, що забезпечують внутрішній комфорт, та вдала інтеграція будівлі в природно-урбаністичний ландшафт.

 

При утепленні фасаду комплексу Parus використовується система теплоізоляції БаумітПро. Для влаштування декоративно-оздоблювального шару фасаду застосовується преміальне покриття NanoporTop з ефектом фотокаталізу.  Його обрали, тому що завдяки своїй мікроскопічно гладкій поверхні Baumit NanoporTop має вдосконалені властивості активного самоочищення, а також дуже високу стійкість до забруднень та атмосферних впливів.

 

Крім того всі роботи на об'єкті виконуються згідно з технологічною картою компанії Baumit, розробленої індивідуально для комплексу Parus з урахуванням всіх складностей проєкту.

 

Цей об'єкт можна сміливо назвати знаковим і унікальним. Завдяки цьому проєкт Parus став призером конкурсу «Фасад року» від «Бауміт Україна».

 

Враховуючи локацію будівлі біля водойми, перед фарбуванням фасадних профілів застосовано спеціальну передобробку SEASIDE A, що забезпечує найвищий ступінь захисту поверхні та довговічності фарбування.

 

А неповторний вигляд фасаду став можливим у тому числі завдяки унікальному типу фарби Coatex, що надає не лише надійність, а й відчуття глибини кольору.

 

Світлопрозорі конструкції важливо не лише грамотно та професійно спроєктувати, виготовити та змонтувати, але й повністю дотримуватися високих вимог з енергозаощадження та теплоізоляції.

 

Ексклюзивність дизайну фасаду комплексу Parus підкреслює алюмінієва система CW 50-HI від Reynaers (Бельгія), завдяки якій забезпечується максимальний рівень комфорту всередині приміщення, коли мова йде про термоізоляцію, водонепроникність, опір вітровому навантаженню, енергоефективність та безпеку.

 

Reynaers Concept Wall 50-HI  це стійко-ригельна фасадна (вітражна) система, призначена для скління заміських і міських будівель, зимових садів, терас великої площі з максимальним захистом, термоізоляцією та унікальним зовнішнім дизайном.

 

Система CW 50-HI з поліпшеною теплоізоляцією розрахована на установку двокамерних склопакетів, що дозволяє застосовувати її для енергопасивних будівель. Вона має кращі властивості теплоізоляції, вдосконалену технологію монтажу, і високий рівень повітро- і водонепроникності, який досягає рівня 1950 Па.

 

Для реалізації віконних рішень у комплексі Parus обрано віконну систему нового покоління MASTERLINE 8-HI від Reynaers Aluminium. Вона дарує відчуття естетики, безпеки та комфорту всередині приміщення в будь-яку пору року з найвищими у своєму класі характеристиками теплоізоляції.

 

Високі теплоізоляційні характеристики було досягнуто, в тому числі,  застосуванням європейського скла у склопакетах COOL-LITE KN 166 II від концерну SAINT-GOBAIN.

 

COOL-LITE KN 166 II – це селективне скло з підвищеними сонцезахисними характеристиками, що забезпечує як теплоізоляцію, так і високий рівень пропускання денного світла. Все це надає фасаду індивідуальності, динамізму та елегантності.

 

Це конструктивно надійне рішення, укомплектоване високоякісною фурнітурою від європейського постачальника та енергоощадними двокамерними склопакетами, заповненими аргоном для більшої теплоізоляції. А використання прихованих петель вигідно підкреслює дизайн вікна, що, буквально, розчиняє його у малюнку фасаду будинку.

 

Купуючи елітну нерухомість, ви купуєте і найсучасніше технічне оснащення. Саме тому для житлового комплексу Parus обрали конденсаційні котли Wessex ModuMax (Великобританія). Вони не лише якісно підтримують температурний режим, а і є найкращим варіантом сучасного забезпечення енергоефективності будівлі та високого рівня безпеки для мешканців.

 

У комплексі здійснюється контроль доступу на територію та підземний паркінг, цілодобовий відеонагляд, автоматичне пожежогасіння та аварійне сповіщення, а також встановлюються сучасні IP-домофони з функцією дистанційного управління за допомогою смартфона.

 

Для максимального комфорту та безпеки у комплексі Parus передбачено сучасний підземний паркінг і гаражі, а також паркомісця та велопарковку. Особлива увага приділяється системі безпеки паркінгу.

 

Переміщатися між поверхами мешканці житлового комплексу Parus будуть за допомогою преміального класу ліфтів OTIS моделі Gen2-premier MRL. Вони поєднують інноваційні технології, надійність і комфорт, безшумність, енергоефективність, сучасні матеріали, безпеку та якість.

 

Також в комплексі Parus використовуються двері найвищого класу захисту за європейським стандартом. Що ж таке безпечні двері? Це рама, шириною 135 мм, в таких дверях з четвертю по всьому периметру, що надає конструкції більшої жорсткості, й утеплена мінватою, що надає конструкції більшої шумо- та теплоізоляції, 4 хромованих антизрізи, замок Mottura (Італія) з елементами захисту («Дівіатори» та «Нічний засув»), 3 підшипникові петлі, що забезпечують плавний хід полотна, сучасні матеріали та вставки з нержавіючих молдингів.

 

В житловому комплексі використовується найбільш титулована бездротова система безпеки в Європі Ajax Systems. Компанія відзначена нагородами професійних галузевих конкурсів.

 

Ajax Systems відлякує крадіїв, запобігає пожежі, зупиняє потоп, показує відео з камер, контролює прилади. Вона розумна, надійна і блискавична. Вона реагує тільки на реальні небезпеки, а не на помилкові тривоги. Якщо щось трапиться, Ajax миттєво повідомить вас і допоможе запобігти серйозним проблемам.

 

Для інформування користувачів хаб використовує пуш-сповіщення у застосунках, смс та дзвінки. Передача подій та тривог на пульт централізованого спостереження (ПЦС) охоронної компанії відбувається за протоколами Contact ID або SIA напряму та через хмарний сервіс Ajax Cloud (резервний канал зв’язку).

 

Система безпеки Ajax керується через мобільний застосунок Ajax Security System для iOS та Android. Він дозволяє підключати до хаба нові пристрої (шляхом зчитування QR-коду), змінювати налаштування, створювати групи охорони, запрошувати користувачів та змінювати їхні права, бачити стрічку подій, вмикати та вимикати охорону.

 

Усі ці аспекти перетворюють просто хороший комплекс в справді елітний. Важливо звертати свою увагу на них, під час пошуку своєї ідеальної квартири. Адже саме технічне оснащення, розташування, безпека та зручність інфраструктури будуть визначати комфортність вашого проживання в ній.

на правах реклами