Особлива пропозиція: як купити квартиру в «Опришівській слободі»


На сьогодні вартість квартир у новому закритому містечку «Опришівська слобода», яке зводить в Івано-Франківську будівельна компанія «Ярковиця», найпривабливіша в місті.

 

Про особливі пропозиції для майбутніх мешканців мікрорайону європейського типу розповідає експерт компанії Руслан Чуфрида.

 

«Опришівська слобода» – перший в Івано-Франківську мікрорайон, що спроєктований та зводиться за новими державними будівельними нормами.

 

Розташоване містечко в районі вулиць Коновальця – Блавацького: чотирнадцять 7-8-поверхових будинків. Всього – до 1000 квартир. Проєкт планують реалізувати за три роки. Будують першу чергу мікрорайону, яку планують завершити у другому кварталі 2021 року, – здадуть 448 квартир.

 

Мікрорайон

“Опришівська слобода” – нове містечко закритого типу від компанії “Ярковиця”

 

Квартири комфорт-класу в «Опришівській слободі» – одно-, дво- та трикімнатні. Однокімнатні площею від 36 кв м, двокімнатні – від 50 кв м, трикімнатні – від 70 кв м. Комфортне продумане планування. Підбирають квартири за індивідуальним запитом.

 

Останні кілька років будівельна компанія «Ярковиця» для зручності клієнтів створює відділи продажу поруч з об’єктами, які будує. Біля містечка «Опришівська слобода» є відділ продажу – на повороті з вулиці Коновальця до аеропорту, поруч із зупинкою. Є місце для паркування авто. Зустрічають візитерів експерти з будівництва.

 

«Візит до відділу продажу дозволяє майбутнім мешканцям побувати на місці, побачити, як зводять будинки, оцінити темпи будівництва. Ми можемо влаштувати екскурсію містечком – показати зведені будівлі і квартири різного планування на різних поверхах», – пояснює експерт будівельної компанії Руслан Чуфрида.

 

Зараз в «Опришівській слободі» під час екскурсії показують квартири у семи під’їздах трьох будинків.

 

«У міру збільшення поверховості демонструємо не тільки будинки зовні і квартири всередині, а й те, який відкривається краєвид, загальне планування містечка», – зазначає Руслан Чуфирда.

 

Мікрорайон

Першу чергу “Опришівської слободи” здадуть в другому кварталі 2021 року.

 

«Опришівська слобода» розташована неподалік річки Бистриці-Надвірнянської, і з найвищих вікон 7-8-поверхових будинків її буде видно. Частина будинків виходить на озеро, частина – на відпочинкову зону, яка займає центральну частину мікрорайону.

 

«Нашими покупцями є молоді сім’ї, які цінують затишок і комфорт. А також родини старшого віку, які хочуть покращити якість свого життя в місті. Окрім інфраструктури, яка передбачена в мікрорайоні, – а це пішохідна зона із зеленню, озеро із зоною барбекю, спортивні та дитячі майданчики, магазини, кафе та заклади соціального обслуговування на перших поверхах будинків, власне ЖЕО зі штатом майстрів, парковки та цілодобова охорона містечка, – врахована супутня інфраструктура довкола нього. Поруч із «Опришівською слободою» є школа №6, біля неї будують дитячий садок та початкову школу. Зручний доїзд з центру міста – є кілька маршрутів до аеропорту. А з 2020 року сюди будуть їздити комунальні тролейбуси – місто планує відкрити нову лінію», – зазначає Чуфрида.

 

У відділі продажу показують майбутнє житло, відповідають на запитання клієнтів, консультують, підбирають квартири. А оформлення документів відбувається в офісі «Опришівської слободи» – на об’єкті на вулиці Блавацького.

 

Для того, щоби майбутній мешканець міг проговорити свій вибір із родиною, порадитися з друзями, з’ясувати для себе всі нюанси комфорту обраного житла та остаточно визначитися, будівельна компанія «Ярковиця» надає можливість попередньо, без оплати, забронювати уподобану квартиру на тижневий термін – на певному поверсі в певному будинку, додає експерт.

 

В офісі на Блавацького можна здійснити розрахунок за квартиру та оформити документи.

 

Щоби оформити «Договір купівлі-продажу майна, яке буде створене в майбутньому» (відповідно до ЗУ «Про містобудівну діяльність»), треба мати паспорт та ідентифікаційний код. Документи про оплату є невід’ємною частиною договору. На момент здачі в експлуатацію будинку при повному розрахунку за квартиру мешканець отримує «Акт прийому-передачі квартири».

 

Такий пакет документів разом із технічним паспортом на квартиру є достатньою підставою для оформлення права власності на житло. Реєстрацію права власності для зручності покупців та за їхнім бажанням бере на себе, як додаткову функцію «Ярковиця».

 

Щоб купити квартиру в містечку «Опришівська слобода», мешканець може обрати зручний для себе варіант оплати.

 

Якщо клієнт обирає повний розрахунок, то як заохочення отримує фіксовану вартість квадратного метра житла – 9 тис. грн. Тобто фактично найдешевшу квартиру на ринку житлової нерухомості Івано-Франківська.

 

Є можливість відразу заплатити 50% вартості квартири і розтермінувати решту – в такому разі квадратний метр порахують по 9 тис. 200 грн.

 

Передбачили й можливість безвідсоткового розтермінування оплати – на термін до 3 років.

 

Компанія «Ярковиця» 17 років працює на ринку будівництва житлової нерухомості Івано-Франківська. В її активі – найбільша кількість зданих в експлуатацію багатоповерхових будинків. Всі житлові комплекси збудовані та введені в дію вчасно, без жодних затримок. В портфоліо будівельної компанії – популярне європейське містечко закритого типу «Калинова слобода».

 

Мікрорайон «Опришівська слобода» зводиться за новими ДБН, які передбачають збільшені вимоги до екологічності – йдеться про озеленення та більшу відстань між будівлями та винесення транспортних потоків з житлової зони. А також підвищені вимоги до енергоефективності житлових будинків, що відображене в утепленні та вікнах із 5-камерними склопакетами й енергозберігаючим двокамерним склом.

 

Мікрорайон

Мікрорайон “Опришівська слобода” будує “Ярковиця”. Це означає, що все буде за графіком.

 

Важливо, що в «Опришівській слободі» враховані норми доступності. Вхід у під’їзди та ліфти влаштований на «нульовому рівні» – без сходинок. Це важливо як для людей з особливими потребами, так і для батьків із візочками, а ще для власників велосипедів та у випадках, коли потрібно транспортувати габаритні речі. Доступність передбачена також і при пересуванні мікрорайоном – докладно про ці та інші нюанси запитуйте в експертів з будівництва.

 

Переглянути планування квартир та мікрорайону «Опришівська слобода» зручно на сайті sloboda.if.ua