Огляд акцій від забудовників Івано-Франківська на квітень

Весна хороший час для нових починань, як зізнаються ріелтори - хороший час для купівлі квартири.

Медіа-портал Побудовано в Івано-Франківську вибрав для вас цікаві акції на квітень від будівельних компаній Івано-Франківська. Всю інформацію про об'єкти будівництва  Івано-Франківська, будівельні компанії, житлову і комерційну нерухомість можете переглянути на сторінках порталу.

 

 

Перші 20 квартир в кварталі "Левада Дем'янів Лаз"  можна придбати за святковю ціною – 7999 грн./кв.м. Майбутнім власникам квартир, також пропонують скористатись вигідною програмою розтермінування платежів до 2 років.

 

 

Будівельна компанія Івано-Франківськміськбуд, повідомляє про весняну систему знижок на квартири в будинках:  вул. Галицька, 98Б, вул. Коновальця, 124А,  вул. Урожайна, 7А, вул. Чорновола, 128А, вул. Коновальця, 264Е, вул. Надрічна-Хмельницького. Детальніше можна дізнатись за телефоном: 556536.

 

 

Великодні ціни на квартири в будинку по вул. Короля Данила пропонує «Галицький Двір», детальніше на сайті компанії. Окрім цього, будівельна компанія пропонує придбати елітну нерухомість в столиці прикарпаття у ЖК "Скеля" за зниженою ціною 12 000 гривень м2 . 

 

 

За 12 000 гривень м2 можна придбати і квартиру в Івано-Франківську по вул. О.Кисілевської, 31 в ЖК "Затишний". Спеціальна пропозиція до Великодня автономне опалення (тепла підлога) і електрична розводка у подарунок. Забудовник пропонує вигідні умови розтермінування платежів на 18 місяців, а також без першого внеску, а при повній оплаті діє гнучка система знижок.

 

 

Хорошим подарунком до Великоднього кошика може стати знижка на купівлю 3-х кімнатної квартири в ЖК Цитадель І. Сучасна  квартира з видом у майбутнє коштує 25 900 $.

 

 

Містечко Козацьке зігріває Великоднім теплом, при купівлі квартири - тепла підлога в подарунок. 

 

 

Придбавши квартирув житловому комплексі Crystal River, будівельна компанія Continental Development гарантовано дарує весільну подорож, це може бути тур по Європі, або відпочинок у Болгарії.

 

 

Компанія Вамбуд теж розпочинає «Великодню акцію», за умовами якої надається знижка до 15%, при 100% оплаті вартості і при підписанні договору.

 

 

При повній оплаті квартири в житловому комплексі Веселка Річкова, забудовник пропонує знижку 10%.

 

 

Акції від забудовників Івано-Франківська цікавлять всіх без винятку покупців, які планують найближчим часом придбати нову квартиру в одному з житлових комплексів міста.

 

 

Щоб дізнатися про всі акції, знижки та інші найвигідніші пропозиції від будівельних компаній Івано-Франківська, скористайтеся сторінкою акції.