Новий тренд від забудовників: готові квартири з ремонтом


Останнім часом все більше покупців віддають перевагу вже готовим квартирам у зданих будинках. Бажаючи задовольнити попит, компанія blago developer запустила нову послугу – квартири з ремонтом.

 

На сьогодні частка таких квартир у структурі продажів лише зростає, а їх популярність на ринку свідчить про трендовість.

 

Нещодавно компанія blago developer презентувала квартири із завершеним ремонтом у найбільших своїх ЖК: житловому комплексі Comfort Park та сучасному районі Manhattan.

 

Забудовник оформив квартири у трендовому дизайні, використавши сучасні оздоблювальні матеріали, покриття для підлоги і стін, системи опалення та сантехніку. У обох варіантах спеціалісти підбирали інтер’єр з урахуванням площі квартири, особливостей планування та типу житла.

 

 

За словами аналітиків blago developer, нова послуга одразу зацікавила як тих, хто шукає новеньку квартиру для себе, так і інвесторів. Адже готова квартира з ремонтом – дуже зручний варіант житла. Можна вибрати планування, отримати ключі й заселятися практично в той же день, не витрачаючи час і гроші на ремонт. До того ж такий варіант квартир вважається найбільш бюджетним.

 

Річ у тім, що будівельні компанії працюють напряму із виробниками та постачальниками будівельно-ремонтних матеріалів, та закуповують їх по гуртових цінах. А бригада досвідчених спеціалістів вчасно та якісно виконує роботи. Перед тим, як квартира буде виставлена на продаж, фахівці з якості перевіряють відповідність виконаних робіт технологічним нормам та технологіям. А у випадку купівлі під здачу в оренду інвестор фактично відразу отримує прибуток.

 

Переваги квартир із ремонтом

 

Миттєвий переїзд – не треба витрачатися на оренду й очікувати завершення робіт. Покупець одразу отримує ключі та може заселитися навіть в той же день.

 

Комфорт – не потрібно шукати бригаду майстрів та окремих спеціалістів, узгоджувати послідовність та етапи виконання робіт. Також власнику такої квартири не доведеться виносити будівельне сміття та прибирати пилюку. Після ремонту забудовник проводить чистовий клінінг.

 

Спокій – інженери з якості контролюють дотримання стандартів та технологічних норм усіх ремонтних робіт. Жодних стресів та незрозумілих питань.

 

Вигода – готова квартира обійдеться дешевше, ніж якби організовувати ремонт власними силами. Усі матеріали забудовник купує напряму у постачальників, а отже, не потрібно займатися моніторингом цін та виснажливим пошуком ламінату, плитки, розчинів та ін.

 

Трендовий дизайн – інтерєр виконаний професійною командою дизайнерів з використанням сучасних рішень та новітніх матеріалів. Покупець отримує стильне житло, не переплачуючи за послуги дизайн-студії.

 

 

Готові квартири з ремонтом від blago developer пропонуються в декількох варіантах інтер’єру та можуть бути двох типів: «комфорт» і «бізнес».

 

Вони вже доступні до продажу у 6 житлових комплексах blago developer:

 

-       Містечко Соборне (м-н Пасічна)

-       Житловий масив Паркова Алея, (Незалежності-Тисменицька, біля р. Бистриця Надвірнянська)

-       ЖК Comfort Park (м-н Пасічна)

-       ЖК Шоколад (Незалежності-Тисменицька, біля р.Бистриця Надвірнянська)

-       ЖК Main House (перехрестя вулиць Коновальця-Сахарова)

-       Сучасний район Manhattan (вул. Ленкавського, біля озера)

 

За бажанням можна записатися на огляд квартир у супроводі менеджера з продажу та переконатися у якості ремонту.

 

Ознайомитися з повним переліком планувань можна на сайті blago developer за посиланням: https://blagodeveloper.com/