Family Plaza: новий формат планувань квартир


Не платіть дизайнеру та не витрачайте зайве під час ремонту, купляйте одразу комфортну квартиру, яку не потрібно переробляти!

 

Команда прогресивних і талановитих фахівців blago developer в області ергономіки житлових комплексів спроєктували новий формат планувань квартир, орієнтуючись на потреби майбутніх мешканців.

 

Вперше в Івано-Франківську пропонуємо обрати квартиру за типом Вашої сім’ї. Тобто не просто одно-, дво-, чи трикімнатну квартиру, а проаналізуйте свою сім’ю і оберіть оптимальний простір саме для вас.

 

Архітектори blago developer давно досліджують філософію житлового простору різних людей, але саме під час карантину 2020 року, вдосконалили проєкти планування квартир, враховуючи типи сімей та особистий простір для кожного. Комфорт для всіх членів сім’ї – найважливіша цінність житла.

 

Співробітники компанії доводять те, що кожна сім’я особлива і навіть для домашніх улюбленців знайдеться простір у квартирах від blago developer.

 

Планування квартир продумані до найменших дрібниць і також місце для віддаленої роботи дорослим, чи столик для навчання дітям біля вікна передбачено і розумно організовано у кожній квартирі.

 

Мар’ян Андрухів, керівник департаменту розробки девелоперських проєктів та R&D розповідає: Сучасна архітектура – це, в першу чергу, передбачення майбутнього, симбіоз екології, енергоефективності, функціональності. Досліджуючи різні типи сімей, ми згенерували оптимальний набір планувань для комфортного простору кожної. Враховували, як зручне місце для дитячих розваг та навчання, так і для дистанційної роботи дорослого вдома. Закритий зелений двір з ландшафтним дизайном, воркаут тренажерами та дитячими майданчиками. Також враховано потребу в велоінфраструктурі та окремому паркінгу для авто”.

 

Ірина Семанів, дизайнер: “Нові варіанти планувань стали інструментом перевтілення кожної квартири під різні типи сім’ї. Клієнт може розглянути одразу кілька варіантів планування одної і тої самої квартири – це дає можливість краще уявити своє майбутнє помешкання. Це дуже зручно! Це полегшує вибір і дає відповіді на багато запитань”.

 

Вікторія Вишневська, менеджер з продажу: “Покупцям простіше обрати комфортне житло, якщо воно підходить по їхньому типу сім’ї для ідеальної зручності і дітям, і дорослим. Менше перепланувань та відповідно простіше, швидше та вигідніше зробити ремонт у квартирі. Ми подбали про наших клієнтів і вберегли їх від зайвих витрат на дизайн, адже квартири функціональні та розумно сплановані”.

 

Детальну інформацію про житловий комплекс Family Plaza, планування квартир і ціни можна дізнатись за номером (097)0714-000