У Франківську нежитлові приміщення по вулиці Новгородській можуть виставити на аукціон

Міська влада планує внести зміни до програми приватизації комунального майна територіальної громади міста Івано-Франківська на 2015-2017 рік. Відповідний проект рішення винесено на розгляд виконавчого комітету.

Документ передбачає внесення доповнень до рішення, що було прийняте міською радою у липні цього року.

Так, з переліку об’єктів, які підлягають приватизації шляхом продажу з аукціону хочуть виключити нежитлові приміщення на вулицях Чорновола, 122, та Гетьмана Мазепи, 173. У списку залишиться тільки один об’єкт – нежитлові приміщення по вулиці Галицькій, 100, площею 61,4 кв м.

Також проект рішення передбачає включення до об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації шляхом викупу нежитлові приміщення по вулиці Сонячна, 56, площею 58,2. Покупцем одноповерхової будівлі за вказаною адресою виступає Автомобільна школа Івано-Франківської обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів.

Крім того, виконавчий комітет хоче включити  до програми приватизації комунального майна ряд приміщень, що розташовані на першому поверсі будинку за адресою вулиці Новгородська, 39. Ці об’єкти, підлягають приватизації шляхом продажу з аукціону. 

   №              п/п

Назва обєкта приватизації

Адреса обєкта приватизації

Пло-ща,  кв.м

Розташу-вання в будинку

Примітка

1.

Нежитлові приміщення

вул. Новгородська, 39

137,8

1 поверх

 

2.

Нежитлові приміщення

вул. Новгородська, 39

72,9

1 поверх

 

3.

Нежитлові приміщення

вул. Новгородська, 39

132,9

1 поверх

 

4.

Нежитлові приміщення

вул. Новгородська, 39

27,0

1 поверх