Незабаром на території житлового району "Княгинин" відкриється Бульвар Молоді


Незабаром житловий район "Княгинин" будівельної компанії "Спілка забудівників" стане ще привабливішим, адже на його території відкриється Бульвар Молоді.

 

Минулого року тут презентували панно, присвячене 30-річчю Незалежності України. А цього року до Дня Незалежності маємо намір відкрити частину Бульвару.

 

Він буде довжиною 250 м та шириною – 43 м. На Бульварі запланована велодоріжка, торговельні та соціальні об’єкти, лавочки, зелена зона та місця для стоянки автомобілів.

 

Головною окрасою стане 10 метрова композиція молодого атлета з кільцевим рухом, яка ототожнюється з силою, молодістю, красою та щастям людей і нашого житлового району.

 

Наразі ведемо комплексний підхід будівництва Бульвару. Завершуємо будівництво 23, 27, 28 корпусів, ведемо добудову двоповерхових громадських приміщень вздовж Бульвару та виконуємо роботи з благоустрою. Відкриття Бульвару покращить транспортну розв’язку та привабливість району. Ми переконані, що житловий район “Княгинин” стане родзинкою нашого рідного Івано-Франківська, а Бульвар Молоді – другою “Стометрівкою” Будівельна компанія “Спілка забудівників” щодня працює для вас та майбутнього нашої країни!

 

Телефонуйте за номерами: +380 96 2000 777 і +380 97 2000 777. м. Івано-Франківськ, вул. Княгинин, 44.