На "Княгинині" розпочали спорудження 31 корпусу


Нещодавно розпочались будівельні роботи з розробки котловану 31 корпусу у житловому районі “Княгинин”.

 

Цей проєкт розрахований на 100 квартир, у яких передбачені оптимальні планування з ефективним використанням кожного квадратного метра.

 

Зі слів Богдана, керівника відділу продажу ЖР "Княгинин", такі квартири мають великий попит і отримують позитивні відгуки від наших споживачів.

 

У новому корпусі передбачені 1-кімнатні функціональні квартири площею 38-39 м² та ще компактніші – 34-37 м². Також на кожному поверсі запланована двостороння двокімнатна квартира площею 62,9 м².

 

А для тих, кому потрібно більше простору, – дворівневі квартири з терасою, площею 65-70 м².

 

Ми проєктуємо зручні та оптимальні планування, що повністю відповідатимуть потребам майбутніх мешканців.

 

Вони продумані до дрібниць і не потребують конструктивного втручання. Кожна квартира має все необхідне для комфортного проживання і, навіть при таких площах, тут передбачені гардеробні.

 

В усіх квартирах встановлюються панорамна вікна, що наповнюють квартиру природним світлом та створюють додатковий об’єм у приміщенні. Додамо, що на кожному поверсі розташовані три комори, площею 2,5 м², що забезпечить вам додаткове місце для зберігання речей. Зовсім скоро стартує продаж квартир 31 корпусу. Тож слідкуйте за нашими оновленнями, щоб не пропустити!