На фасаді будівлі у центрі Франківська встановили ще одну "правильну" вивіску. ФОТО

Минулого тижня центральна вулиця Івано-Франківська поповнилась ще одним втіленим проектом від програми «Вивіски», яку реалізовує платформа «Тепле Місто»: офіс-центр «Київ», що на вулиці Незалежності, 4, встановив нову вивіску.

Вивіска виконана у вигляді окремих об’ємних літер без підкладки, тобто літери прикріплені безпосередньо до фасаду будівлі. Цей варіант втілення вивіски не тільки не перекриває фасаду, а й дає чітке та лаконічне повідомлення, не відволікаючи увагу споживача на підкладку або декоративні елементи, йдеться у повідомлені "Теплого міста".

 

Вигляд до

 

Вигляд після 

 

Вивіска встановлена на рівні людських очей, що дозволяє зекономити час: не треба шукати напис, як це буває коли вивіска знаходиться високо, або, навпаки, занадто низько. 

 

Нова вивіска офіс-центру відповідає архітектурному ансамблю вулиці та контексту історичної частини міста, а завдяки об’єму літер — проглядається з усіх боків. Тобто вона водночас і добре виконує функціональне навантаження, і своїм виглядом не порушує середовища, в якому існує.