Місто успішно реалізує землі для промисловості на земельних аукціонах, - Вітенко


Івано-Франківська міська рада успішно реалізовує на земельних торгах ділянки для ведення бізнесу в Хриплинській промисловій зоні. В серпні 2023 року відбулося два аукціони. Місто продало земельну ділянку для промисловості за суму в 4 рази більшу, ніж її початка вартість. А ще одну ділянку віддали в оренду за ціну, яка в 14 разів перевищує початкову оголошену вартість оренди.

 

Про це повідомив заступник міського голови, директор Департаменту комунальних ресурсів і сільського господарства Микола Вітенко.

 

15 серпня на земельному аукціоні продали право власності землі площею 0,0414 га в с.Микитинці за 380 тисяч гривень. Стартова ціна складала 88 тисяч 134 гривні.

 

23 серпня реалізували право оренди ділянкою площею 0,2 гектари в с. Хриплин. Стартова ціна складала 15 тисяч 772 гривні. В результаті аукціону фінальна ціна оренди склала 380 тисяч гривень.

 

 

«Ми закликаємо представників бізнесу долучатися до аукціонів. Ми готуємо і будемо готувати перспективні ділянки для потреб промисловості. Земельні аукціони відбуваються щомісяця. Слідкуйте за оновленнями», - закликає Микола Вітенко.

 

Нещодавно Івано-Франківська міська рада оголосила земельні торги з продажу права оренди земельною ділянкою в Хриплинській промисловій зоні. Аукціон відбудеться 22 вересня 2023 року. Стартова ціна земельної ділянки складає 68 тисяч 848 гривень.

На торги виставлено земельну ділянку площею 0,8734 га за адресою с. Хриплин, вул. Автоливмашівська.

 

Цільове призначення: Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

 

Детальніше за посиланням: https://prozorro.sale/auction/LRE001-UA-29cog