Містечко Центральне: не просто житловий комплекс


Окрім затишних будинків у житловому комплексі Містечко Центральне будівельна компанія “Спілка забудівників” творить ще й особливу атмосферу.

 

Тут створюємо художні вироби, які прикрашають житлові двори та роблять їх ще цікавішими. Рекомендуємо завітати в наш житловий комплекс та подивитися на наші старання. А поки – трішки розкажемо вам про них.

 

Розпочнемо з кованої композиції, яку встановили на верхньому рівні паркінгу торгового центру "Київський". Адже саме цей величезний центр першим зустрічає гостей нашого комплексу. І ця композиція не лише є його окрасою, але й візиткою цілого центру.

 

Велике гілля з листям та горіхом каштана є символом української столиці та квітучості нашого торгового центру. Нагадаємо, що торговий центр "Київський" є соціальною складовою житлового комплексу "Містечко Центральне".

 

Він має розвинену інфраструктуру та хорошу транспортну розв’язку. З ним район стане ще живішим та комфортнішим Кожного дня працюємо для майбутнього наших мешканців!

 

За детальнішою інформацією про квартири та комерційні приміщення телефонуйте у відділ продажу за номером: +38 050 087 77 77.