Міська рада виготовляє технічну документацію на ділянку поблизу п'яного базару

Міська рада складає технічну документацію із землеустрою на земельну ділянку, площею 0, 0500 га на вулиці Кардинала Любомира Гузара (колишня вул. Новгородська) для обслуговування нежитлового приміщення.

Про це говорили у вівторок, 9 квітня, на позачерговій сесії Івано-Франківської міської ради. 

 

Земельна ділянка розташована поруч з "п'яним базаром". 

 

 

На цій земельній ділянці в одноповерховій нежитловій будівлі в центральній частині міста розташовані нежитлові приміщення площею 230,6 кв.м.

Приміщення продали на торгах за 1 380 000 грн.

 

 

 

За словами директора департаменту комунальних ресурсів Ігора Гриненька, торги вже відбулися, але за вимогою Мінюсту потрібно підписати договір купівлі-проажу, щоб ділянка отримала кадастровий номер.

 

Стислий опис активу та забезпечення

Вид майна: 101 - окреме нерухоме майно

230.6 м.кв.

Нежитлові приміщення розташовані в одноповерховій цегляній будівлі в центральній частині міста Івано-Франківська поруч з територією речового ринку на вул. Кардинала Любомира Гузара. Фундамент – бетонний. Перекриття – балки дерев’яні з підшивкою. Підлога – бетонна. Підведено електропостачання. Об’єкт складається з двох частин: №1 – площею 97,2 кв.м та №2 – площею 133,4 кв.м.Земельна ділянка під об'єктом приватизації не сформована. Договори оренди щодо об'єкта приватизації відсутні. Балансова вартість об'єкта приватизації - 1098602 грн.