Міська рада проводить конкурс оцінювачів комунального майна

У Франківську проведуть конкурс з відбру спеціаістів, які оцінюватимуть комунальні об'єкти перед тим, як їх здадуть в оренду.

Назва та авдреса об'єкта:

Нежитлові приміщення, що знаходяться в підвалі будівлі за адресою: вул. Січових Стрільців, 56, площа приміщення - 98,9 кв.м.

Нежитлові приміщення, що знаходяться на першому поверсі в будівлі за адресою: Набережна ім. В. Стефаника, 34, площа примщення - 4,7 кв.м.

Нежитлові приміщення, що знаходяться на першому поверсі в будинку за адресою: вул. Бачинського, 4, площа приміщення - 3,7 кв.м.

Нежитлові приміщення, що знаходяться на першому поверсі в будинку за адресою: вул. Є. Коновальця,128, площа приміщення - 161,2 кв.м.

 

Учасникам конкурсу необхідно подати такі документи: конкурсні пропозиції щодо умов та терміну виконання робіт та підтвердні документи.

Підтвердні документи подаються учасниками згідно з Положенням про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності для проведення експертної оцінки комунального майна територіальної громали міста Івано-Франківська, затвердженим рішенням сесії Івано-Франківської міської ради від 16.05.2017 р. №129-12.

Термін виконання робіт не повинен перевищувати 10 календарних днів з дня проведення конкурсу.

Конкурс відбудеться 14.12.2018 р. за адресою Івано-Франківськ, вул Л. Курбаса, 2, перший поверх.

Телефон для довідок: 55-21-06.

Кінцевий термін прийому заяв: 10.12.2018 р.

За матеріалами "Західного Кур'єру"