Квартира у новобудові від МЖК Експрес 24 – надійна та вигідна інвестиція

В нинішніх умовах пасивний дохід став необхідністю, а нерухомість - надійним джерелом для інвестицій.

Тому купівлю нової кватири варто розглядати не тільки як вирішення житлового питання, але й спосіб досягнення економічної стабільності.  

 

Квартиру можна використовувати як житло, у крайньому випадку - продати чи передати в спадок. А здаючи квадратні метри в оренду можна й взагалі повернути витрачені на купівля нерухомості кошти. За таких умов кілька власних квартир можуть забезпечити пасивний дохід та стабільне економічне становище для її власника. 

 

Найдешевше купувати квартиру на етапі будівництва, тож для власної безпеки слід обрати надійного забудовника.

 

Будівельна компанія “МЖК Експрес-24”  працює на будівельному ринку понад 22 роки. За цей час компанія реалізувала кілька десятків проектів та ввела в експлуатацію більше 100 тисяч кв.м. житла.

 

Хороша інвестиція - це те, що можна швидко та вигідно продати чи здати в оренду, незалежно від ситуації на ринку. Ключові фактори вибору квартири - відстань до центру, інфраструктура, площа, тощо. 

 

Також варто звернути увагу на поверх, на якому знаходиться квартира, найпопулярніші - другий і третій.

 

Для безпеки жильців “МЖК Експрес-24” у 2004 році створила охоронну фірму ТзОВ «Експрес-сервіс», яка забезпечить захист майна та житла.

 

Будинки обслуговує власна житлово-експлуатаційна дільниця ТзОВ ЖЕД «Експрес-Комфорт», яка забезпечує відповідні умови проживання мешканців. 

 

Переваги забудовника: 

− чималий досвід роботи;

− конкурентоспроможні ціни;

− можливість будування в складних геологічних умовах;

− робота власного проектного відділу; 

− парк власної сучасної будівельної техніки.