Комфортна інфраструктура у Містечку “Липки" – саме те, що обирають іванофранківці

У пошука квартири у новобудові, покупці звертають увагу на інфраструктуру біля житлового комплексу. Містечко “Липки” від будівельної компанії “Ярковиця” - європейське містечко закритого типу з гармонійним поєднанням розташування, зручної інфраструктури та комфорту.

 

Містечко будується по вулиці Мазепи поруч з міським озером та парком ім.Шевченка - тут молоді сім’ї зможуть комфортно проводити час дітьми, а любителі спорту - займатись бігом та плаванням.

 

Хорошою традицією БК “Ярковиця” є будівництво на своїх об'єктах дитячих садочків, які передаються на баланс міністерства освіти, тож для малечі передбачені комфортні умови. Також неподалік знаходиться школа-ліцей №23 та медичний та фізкультурний коледжі.

 

Поблизу Містечка “Липки” є магазини, супермаркет і ринок, тому закупки продуктів не забиратимуть багато часу. У кроковій доступності знаходиться автобусна зупинка та автостанція.

 

Зручна інфраструктура і у самому Містечку: є перша у Івано-Франківську підземна парковка для автомобілів на 300 місць, відпочинкова зона з лавками, майданчики для прогулянок і дитячих забав - все освітлено ліхтарями. У Містечку “Липки” територія закритого типу, з охороною та відеонаглядом, тож ви можете бути спокійними за власну безпеку.

 

У вартість квартири входить:

 

  • якісні вхідні двері українського виробництва,

  • вікна з двокамерними склопакетами,

  • тепла підлога,

  • підведення комунікацій до лічильників,

  • штукатурка стін та стяжка підлоги під маяк,

  • облицювання сходової з великим холом та перилами з нержавійки

 

З питань продажу квартир звертайтесь за телефонами: