Хто задає тон серед елітних новобудов Івано-Франківська (Відео)

Кожен розуміє слово "розкіш" по-різному, але все ж є вічні канони, які будівельна компанія "Благо" впевнено втілює в житловому комплексі Parus.

Купівля житла класу «еліт» є ідею самореалізації для його власника, це пов’язано з емоційним станом людини, відчуттями, світоглядом. Життя в пентхаусі чи елітних апартаментах – це, перш за все особливий стан душі, що викликає почуття легкості, польоту, гармонії. Для власників такого житла це щось ексклюзивне, що дозволяє господареві виразити свою унікальність та індивідуальність серед близького оточення та населення міста.

Будівельна компанія “Благо” пропонує вишукані апартаменти успішним, впевненим та особливим людям, які цінують комфорт, вишуканість та ексклюзив. ЖК "Parus" створений для тих, хто хоче жити в центрі і водночас насолоджуватися, спокоєм і красою природи.

Чудове розташування в центральній частині міста, просторі апартаменти покращеного планування та апартаменти з виглядом на міське озеро, комплекс спроектований таким чином, що всі мешканці можуть споглядати дивовижно красиві та неймовірні пейзажі. Тут можна спостерігати за першими променями сонця на плесі тихого озера, бачити велич сутінків і відображення зоряного неба у дзеркалі води.