Інвестиції в техніку – запорука успіху

Будівництво – неймовірно трудомісткий процес. Навіть зведення малоповерхової будівлі або гаража вимагає сил, часу і професійного устаткування. Що вже говорити про висотні будинки й великі торгівельні комплекси. Саме тому будь-яка будівельна компанія використовує велику кількість різноманітної спецтехніки, яка дозволяє оптимізувати усі технологічні процеси.

Проблема в тому, що коштують такі машини немало. Бюджет компанії не завжди дозволяє здійснювати подібні покупки. Тим більше, що витрати на цьому не закінчуються. Необхідно забезпечити якісне обслуговування і безпечне зберігання спецтехніки. Для цього потрібно виділяти місце, наймати нових працівників в штат та інше.

 

Власний автопарк, що включає всю лінійку спецзасобів, можуть дозволити собі лише серйозні, фінансово забезпечені будівельні компанії. Дрібні учасники ринку нерухомості (приватні замовники та представники малого бізнесу) вважають за краще орендувати будівельну техніку – ціна оренди виявляється відчутно нижчою за придбання свого устаткування, але існують певні ризики, які можуть негативно вплинути на хід будівельних робіт.

 

БК «Вертикаль» одна з небагатьох у Франківську, хто піклується про своє майбутнє і закуповує власну спецтехніку, що безперечно покращує репутацію та довіру до девелопера. Наявність власного парку сучасної спецтехніки – це гарантія безперебійного виконання будівельних робіт.  Гарантія, що об'єкт буде зданий вчасно і жодних зривів термінів не буде.

 

На сьогоднішній день будівельна компанія «Вертикаль» має у своїй власності таку техніку:

1. Hyundai Accent (рік випуску 2018) — 3 автомобілі;

2. Hyundai H100;

3. JCB 4CX екскаватор-навантажувач – 2 штуки;

4. Екскаватор Doosan DX210WA;

5. Маз-самоскид 642208 – 3 автомобілі.

 

Цей парк техніки постійно оновлюється. Компанія розуміє важливість інвестування в технологічний розвиток якісного житлового будівництва. А тому розглядаючи покупку житла в БК «Вертикаль», ви обираєте майбутнє у домі вашої гордості!