"Галицький двір" — забудовник з відмінною репутацією. ВІДЕО


Галицький двір – приватна будівельна компанія, яка займається об'єктами в елітних районах Івано-Франківська і Львова.

 

Також девелопер зводить будівлі в курортних городках і Прикарпатті. За роки існування фірма зарекомендувала себе як відповідальний і надійний забудовник.

 

Бездоганна репутація дозволяє девелоперу займатися будівництвом навіть в умовах економічної кризи. Компанія має необхідну матеріально-технічну базу, власний автопарк і співпрацює із кращими виробниками матеріалів. У команді працюють професіонали з багаторічним досвідом. Усе це дозволяє забудовнику Галицький двір здійснювати будівництво в дуже стислий термін. При цьому команда робить акцент не на кількості об'єктів, а на фінальній якості.

 

Завдяки цьому дотримуються всі будівельні норми, а житлові приміщення відповідають високим вимогам інвесторів. Зовнішня краса доповнюється функціональними плануваннями і продуманими холами.

 

Девелопер створює всю необхідну інфраструктуру, щоб мешканці почували себе комфортно. Біля будинків з'являються паркування, дитячі і спортивні майданчики, зелені зони та пішохідні алеї.

 

Наразі в Івано-Франківську компанія реалізовує чотири проєкти:

 

1) ЖК «На Німецькому озері». Будинок з приватною територією та відеоспостереженням розташований в зеленій зоні м.Івано-Франківськ (с. Загвіздя). Окрім квартир у цьому ЖК продаються й нежитлові приміщення та гаражі. Поруч — набережна Бистриці Солотвинської, ресторани «Вулик» та «Гражда», а також школа №18. ЖК «На Німецькому озері» — це стильна архітектура, приватний внутрішній двір та затишний простір для життя і відпочинку.

 

 

Квартири: від 8 800 грн/м².

 

2) ЖК по вулиці Горбачевського. Сучасний цегляний будинок на два під’їзди, який зводиться неподалік автостанції №2. Близькість до центру та основних транспортних артерій міста — одні з головних переваг даної новобудови. Поруч розташовані гімназія №1, школа №18, медичні/торгові центри та сквер.

 

 

Квартири: від 9 200 грн/м².

 

3) ЖК на вул. Богдана Хмельницького. Монолітно-каркасний дім з сучасним плануванням квартир. Він поєднує в собі переваги продуктивного і комфортного життя та формує унікальну пропозицію у своїй локації: поруч розташовані торгово-розважальний комплекс «Велес», ресторан «Хмельницький», спортзал, коледж та поліклініка.

 

 

Акція: квартири не від 10 400 грн/м², а від 9800 грн/м².

 

4) Комфортний будинок на вул. Короля Данила, 2 з підземним паркінгом у затишному куточку міста. Це сучасний житловий комплекс, де перші поверхи передбачені для розміщення комерційних структур. У безпосередній близькості розташовані всі необхідні об’єкти інфраструктури: центр, школа, дитячий садок, великий торговий центр, аптеки та магазини. Також в пішохідній доступності знаходиться парк, міське озеро та реконструйована пішохідна вулиця Шевченка.

 

 

 

Квартири від $620/м².