«Франківський дім» – житло, збудоване з розумом та душею!

Якщо ви шукаєте комфортне та якісне помешкання поруч із центром Івано-Франківська, то житловий комплекс по вулиці Сніжна, 52 від будівельної компанії «Франківський дім» - саме для вас. Ми пропонуємо вам широкий вибір одно- та двокімнатних квартир в 9-поверховому сучасному житловому комплексі, збудованому із високоякісних та надійних матеріалів.

Будинок розташований у затишному районі, поруч із університетом нафти і газу. Зручна транспортна розв'язка дозволяє безперешкодно доїхати до центру міста. Любителі піших прогулянок зможуть легко насолодитися рекреаційною зоною Бистриці Солотвинської, що знаходиться поруч із житловим комплексом. 

 

Спеціально для вас ми подбали про утеплення будинку 10-сантиметровим шаром пінопласту, встановили котел, всі необхідні лічильники, надійні вхідні двері та сучасний ліфт. І все це входить у ціну квартири, яка вас приємно здивує!

 

Телефонуйте у «Франківський дім» і наші менеджери з радістю нададуть відповіді на всі ваші запитання та допоможуть підібрати житло, яке підійде саме вам. 

 

Контакти:

Адреса: м. Івано-Франківськ, площа Ринок 14, офіс 305

тел.: (066) 076-76-24; (0342) 52-79-03

Сайт: www.frandim.if.ua