“Благо” – мрії, що втілені в життя

Більше десяти років в Івано-Франківську будівельна компанія “Благо” зводить якісно нові домівки, спираючись на великий досвід власної роботи та світові інноваційні підходи в проектуванні будівель.

Компанія працює, враховуючи основні запити своїх клієнтів, тому кожен новий проект по-своєму унікальний. Ще на етапі проектування враховуються всі особливості місцевості, унікальність якої максимально зберігається, поєднуючись із задуманими архітектурними рішеннями.

 

Паркова алея

 

IMG_17221

 

Так, здавалось б, що цікавого може бути на пустирі, який розташований на околиці міста і тягнеться на сотні кілометрів? Фахові проектанти відразу зауважили, що з багатоповерхівок нового мікрорайону відкриваються чудові краєвиди на відпочинкову зону берега річки: «Якщо підсилити це насадженими скверами, то у нас вийде чудовий зелений житловий масив», – вирішили забудовники, тому і назву мікрорайону дали відповідну – «Паркова Алея».

 

Тут облаштовані дворики із дитячими та спортивними майданчиками, а також є відмінне транспортне сполучення. Зручне розташування будівель відкриває мешканцям чудові краєвиди на Бистрицю Надвірнянську, а недалеке розміщення автомагістралі Тисменицька-Незалежності дозволяє всього за кілька хвилин доїхати до центру міста.

 

Поєднання природи і сучасного будівництва знайшло своє яскраве відображення в житловому масиві «Паркова алея», містечку “Соборне”, елітних проектах «Парус» та «FrankoRiverClub».

 

 

Містечко Соборне

 

@p00_f0000 копия

 

Містечко “Соборне” також відкриває двері нових помешкань для сімей, які цінують природність місцевості, комфорт і затишок. Особливістю цього комплексу є зручне планування квартир, обмежений доступ транспорту та наявність наземного паркінгу, а поціновувачі чудових краєвидів можуть милуватись з панорамних вікон видом на місто та Карпати.

 

Комплекс  елітних апартаментів і пентхаусів “Парус”

 

 

Для цінителів елітного помешкання «Благо» зводить комплекс елітних апартаментів і пентхаусів “Парус” з розкішними приміщеннями, які мають вихід на невеликі балкони та просторі тераси.

 

Будинок клубного типу розташувався неподалік від центру міста і відкриває чудові панорами на парк та міське озеро, а розвинена сервісна та відпочинкова інфраструктура дозволяє відчути всі переваги розкішного життя.

 

 

Котеджне містечко “FrankoRiverClub”

 

Franko river club

 

Котеджне містечко «FrankoRiverClub» – це унікальні елітні будинки в передмісті, де кожен власник може сам спроектувати домівку своєї мрії, не порушуючи при цьому цілісного сприйняття всього комплексу.

 

Високий паркан довкола всього містечка дозволяє мешканцям відгородитись від зайвої метушні, а розташування у природній зоні відкриває вид з вікон на береги мальовничої  річки Бистриця Надвірнянська.

 

З питань придбання квартири звертайтесь:

Будівельна компанія «Благо» м. Івано-Франківськ, вул. Євгена Коновальця, 35. Телефони: +38 (0342) 714-000; +38 (050) 0714-000; +38 (097) 0714-000