БК «Мельник» зводить комфортні будинки з благоустроєм європейського рівня

Будинки від будівельної компанії «Мельник» - це завжди якісні та красиві житлові комплекси, які продумані до найменших дрібниць. Створюючи сучасні спортивні і відпочинкові майданчики БК «Мельник» продовжує демонструвати європейський підхід до організації дозвілля та відпочинку своїх жителів.

В житловому комплексі «Європейський Сіті» спроектували прибудинкову територію на якісно новому рівні. В 2016 році БК «Мельник» подарувала мешканцям першої черги житлового комплексу один з кращих дворів Івано-Франківська – найбільший сучасний дитячий майданчик з м’якою основою, яка уберігає малечу від травм.

 

 

 

Окрасою двору ЖК «Європейський Сіті» стало поле для міні-футболу з штучним покриттям. Поруч – різноманітні гірки, гойдалки та ілнтерактивні конструкції, які із захватом випробовують дітлахи. М’яке і екологічно чисте гумово-каучукове покриття захищає малюків від травм. Так у БК «Мельник» створили дитячі майданчики, які стали територією безпеки та комфорту.

 

 

В будівельній компанії «Мельник» переконані, що саме активний сімейний відпочинок є запорукою повноцінного дозвілля. Саме тому поруч із будинками ЖК «Європейський Сіті» встановили спортивні тренажери, де діти разом з батьками займаються фізичною культурою.

 

 

Будівельна компанія «Мельник» продовжує втілювати свій позитивний досвід будівництва комфортного та якісного житла з облаштуванням відпочинкових та спортивних майданчиків європейського зразка. Тож такі комплекси незабаром з’являться на території усіх житлових комплексівбудівельної компанії «Мельник».